Daciana Sarbu, marturisiri despre adoptia Mariei: Cand am vazut-o prima data mi s-a parut ca seamana cu Victor

/ / Modificat: 2021-05-23
Daciana Sarbu, marturisiri despre adoptia Mariei: Cand am vazut-o prima data mi s-a parut ca seamana cu Victor

In urma cu un an, Daciana Sarbu si Victor Ponta au adoptat o fetita dintr-un centru de plasament. Astfel, micuta Maria, in varsta de 6 ani, se bucura acum de o familie si este foarte fericita. 

Daciana Sarbu a vorbit pentru prima oara deschis despre adoptia Mariei si a marturisit ca procesul a fost unul dificil, insa cand a vazut-o prima oara pe micuta a stiut ca ea este aleasa, mai ales ca i s-a parut ca seamna foarte bine cu Victor Ponta. 

"Cand am vazut-o prima data mi s-a parut ca seamana cu Victor. E un copil vesel si nu vreau sa mai vedem pe altcineva. Eu am gasit un chip care radia bucuria. E cel mai vesel copil si le-am spus ca nu dorim sa mai vedem pe altcineva. Am vazut-o pe Maria si am mers mai departe cu gandul ca nimic rau nu are ce sa se intample”, a povestit sotia lui Victor Ponta. 

"In momentul in care am luat decizia impreuna cu copiii, lucrurile au mers natural. Andrei a spus ca e pregatit sa ii dea camera lui. Irina a spus ca vrea sa fie fata si sa nu-i dati camera mea. Ea si-a dorit mult o sora si era fericita. Nu stia ce o asteapta exact, dar avand suportul lor lucrurile au mers si mai usor. E nevoie de multa iubire si multa atentie. Trebuie sa fii bine, sa ai in jur oameni care sa te sprijine si poti sa muti muntii. Daca ai un partener care iti da curaj poti. Am luat decizia cand eram toti”, a povestit Daciana Sarbu, invitata la podcastul lui Mihai Morar.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre