Cum si-a sprijinit Vali Vijelie familia si ce lectie le-a dat copiilor sai: "Le dau tot ce vor, doar daca muncesc!"

/ / Modificat: 2024-03-07
Cum si-a sprijinit Vali Vijelie familia si ce lectie le-a dat copiilor sai:

 

Vali Vijelie are o cariera de succes, astfel ca de-a lungul timpului a reusit sa stranga o avere considerabila. Tocmai pentru ca are o situatie financiara prospera, artistul nu doar ca nu a uitat de unde a plecat, dar si-a ajutat in egala masura toti fratii.

In cadrul emisinii moderate de Denise Rifai, Vali Vijelie a vorbit despre ajutorul pe care l-a acordat, de-a lungul anilor, familiei sale. Acesta a marturisit ca si-a sprijinit financiar fratii cat mai mult, asigurandu-se in acelasi timp ca acestia vor munci in continuare.

„Eu pentru fiecare frate in parte, de exemplu, Marius, i-am facut casa. Luminita, casa. Celalalt frate, Dumitru, si pe el l-am ajutat cu cea mai mare placere si ii ajut pe toti, dar toata lumea trebuie sa munceasca. Fratele meu mai mare, despre care s-a scris ca e cioban, l-a ajutat si cumnata lui, nu numai eu.

Nu e cioban, e un om ca toata lumea, si-a facut o ferma. Si copiilor mei, de multe ori cand merg la fratii mei ii iau cu mine, sa invete si sa se ajute la fel. Daca nu cantam si eu puteam sa fiu un om muncitor, sa am o meserie si sa fiu ca ei. Le-am spus ca atunci cand au o problema sa ma sune si sunt langa ei", a spus artistul.

Vali Vijelie are doi baieti din prima casnicie, iar din mariajul actual are o fata si un baiat. Artistul este de parere ca o educatie financiara le va fi de folos copiilor lui, motiv pentru care exista o conditie esentiala pentru a le oferi ajutor - ca acestia sa munceasca.

„Le dau tot ce vor, doar daca muncesc. La mine, daca nu muncesti, nu primesti. Eu nu te trimit la munca ca sa-mi dai mie, eu te trimit la munca pentru tine, sa evoluezi, sa cresti", a spus artistul.

Vali Vijelie spune ca a avut mereu grija de baietii cei mari, din prima casnicie. Artistul le-a cumparat amandurora apartamente, in blocuri alaturate.

„Am un baiat, Rafael si baiatul cel mai mare, Florin. Tin legatura cu fosta sotie pentru copii. Le-am cumparat amandurora apartamente: unul intr-un bloc, unul intr-un bloc, sa nu fie unul langa altul, doar sa-i desparta spatiul verde. Vreau sa-i fac fericiti, sa nu le lipseasca nimic", a povestit Vali Vijelie.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mondenitati Lectie Actrite, actori, cantareti

Articole recomandate

Citeste si despre