Cum se intelege Sore cu tatal fetitei sale dupa despartire: "Erin e un copil norocos"

/ / Modificat: 2023-12-11
Cum se intelege Sore cu tatal fetitei sale dupa despartire:

Cantareata Sore a decis in urma cu ceva timp sa puna capat relatiei sale cu avocatul Mircea Julean, cu care a avut o relatie timp de 8 ani. 

Cei doi au impreuna o fetita, iar Sore spune ca are o relatie apropiata cu fostul sau iubit. Mai mult, artista are numai cuvinte de lauda la adresa tatalui fetitei sale. 

„Ne intelegem foarte bine, e un tata extrem de implicat, atent si iubitor. Erin e un copil norocos pentru ca are doi parinti care o iubesc enorm si pentru care ea este prioritatea numarul 1”, a marturisit Sore pentru viva.ro.

Chiar daca acum este o mama singura, Sore nu se plange, caci are ajutoare, iar viata ei profesionala nu are de suferit. 

„Sunt un om iubit, am oameni buni alaturi de mine. Implicarea lui Mircea este foarte mare, apoi am bona, bunici… Nu ma plang absolut deloc, am timp si loc sa imi indeplinesc si eu visurile mele, ceea ce este minunat”, a mai spus Sore.

Ce spune Sore despre relatia cu fostul sot al Oanei Matache 

Sore a fost surprinsa de cateva ori alaturi de fostul sot al Oanei Matache, sora cantaretei Delia. Vedeta a marturisit insa ca momentan nu este implicata in nicio relatie, iar cu Razvan Mihet a iesit de cateva ori. 

„Nu prea e nimic de spus, eram doi oameni singuri, care au iesit la cateva intalniri. Presei i-a placut sa infloreasca, dar ma asteptam”, a spus Sore.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Divort parinti

Articole recomandate

Citeste si despre