Cum se inteleg copiii Andreei Berecleanu, desi este o diferenta de 4 ani intre ei

/ / Modificat: 2022-01-05
Cum se inteleg copiii Andreei Berecleanu, desi este o diferenta de 4 ani intre ei

 Andreea Berecleanu este mama a doi copii: Eva – 20 de ani si Petru – 16 ani. Intre cei doi este o diferenta de patru ani. Cu toate acestea, micutii reusesc sa ajunga la un numitor comun si se inteleg foarte bine.

Andreea Berecleanu a vorbit in cadrul unei postari de pe retelele de socializare despre modul in care cei doi copii se inteleg cand ei sunt plecati in vacanta. 

Cum se inteleg copiii Andreei Berecleanu cand sunt singuri acasa

Andreea Berecleanu a ales sa-si petreaca vacanta alaturi de partenerul de cuplu. Cei doi copii ai vedetei au ramas singuri acasa, unde si0au petrecut Revelionul alaturi de prietenii lor.

Chiar daca intre cei doi este o diferenta de 4 ani, acestia au inceput sa aiba aceleasi anturaje. In plus, cei doi se completeaza perfect cand vine vorba de treburile casnice.

“I-am lasat acasa, au facut Revelionul cu prietenii lor, incep scoala maine, dar suntem intr-o legatura permanenta, noi fiind plecati in Franta. Sunt mari, se organizeaza singuri acasa, Eva ii gateste, el spala vasele, le-am spus sa fie luna’ atunci cand ne intoarcem. Joaca Activity si Dixit, se uita la filme, se intalnesc cu prietenii lor apropiati si petrec timp impreuna.

Intre Eva si Petru e o diferenta de 4 ani, acum insa parca diferenta aceasta incepe sa se micsoreze. Ea il accepta pe el in anturajul ei si nici ea nu se plictiseste in anturajul lui. In plus, aproape zilnic, isi viziteaza bunica si strabunica. Voi, dragi parinti ca si noi, cum traiti adolescenta copiilor vostri, mai ales cand plecati in vacanta fara ei?”, a scris Andreea Berecleanu.

FOTO: bzi.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre