Cum se descurca Andrei Aradits, in rolul de tata singur. Fiul actorului se pregateste sa dea BAC-ul

/ / Modificat: 2023-06-15
Cum se descurca Andrei Aradits, in rolul de tata singur. Fiul actorului se pregateste sa dea BAC-ul

Dupa ce anul trecut a divortat de sotia lui, iar aceasta a plecat in India, Andrei Aradits a ramas sa aiba grija singur de fiul lor adolescent. Chiar daca se afla la varsta majoratului, Eric Aradits nu a trecut usor peste divortul parintilor lui. Tatal sau a fost alaturi de el si l-a ajutat sa proceseze despartirea de mama lui, cu atat mai mult cu cat urma un an dificil pentru Eric. Baiatul tocmai a absolvit clasa a XII-a, iar tatal sau are mari emotii pentru el, deoarece urmeaza sa sustina examenul de Bacalaureat.

”Din pacate eu am foarte mari emotii. Nu stiu cat are el. Independent este, sigur pe el da, caracter puternic da, insa nu imi aduc aminte sa fi spus vreodata ca este un copil silitor. Nu ca nu ar fi. Acum pe bune, am incredere in el. Este ok. Emotii am, ca na... Probabil ca nu o sa stau chiar la poarta  liceului, dar probabil intr-o parcare ascuns, dupa un stalp o sa stau”, a declarat Andrei Aradits, pentru EGO.ro.

Si parintii actorului au divortat cand el era mic

Andrei Aradits are cateva amintiri triste din copilarie, el insusi provenind dintr-o familie destramata. Intr-un interviu acordat in trecut, actorul a povestit ca si parintii sai au divortat, insa el era mult mai mic decat fiul lui cand s-a intamplat acest lucru. Aradits isi aminteste ca mama lui il lasa la un camin saptamanal, iar acea perioada l-a marcat profund.

”Ai mei au divortat, eram mic, dar nu imi amintesc sa ma fi simt abandonat, atunci. La caminul ala am stat poate un an. (…) Ne puneau Miunel si Balanel si toti copiii radeau si eu stateam acolo si plangeam si imi era frig si urat. Si imi aduc aminte la dusuri veneau si ne spalau, ne spalau ca pe vite si apa era intodeauna prea fierbinte si spuneam ca frigea si imi spuneau, hai gata! (…) Cred ca un an am stat, imi aduc aminte cu furie. (…) La caminul saptamanal, mama ma lasa marti si ma lua vineri”, a povestit Andrei Aradits, in podcastul lui Jorge.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Tata copii Tata implicat

Articole recomandate

Citeste si despre