Cum reuseste Theo Rose sa fie o femeie activa, fara sa opreasca alaptarea

/ / Modificat: 2023-08-26
Cum reuseste Theo Rose sa fie o femeie activa, fara sa opreasca alaptarea

Theo Rose a revenit in activitate la putin timp dupa ce a nascut. Vedeta a inceput filmarile pentru Vocea Romaniei, dar are si concerte in aceasta perioada. Cu toate acestea, reuseste sa fie si o mamica activa si implicata in cresterea bebelusului ei. Prezenta la lansarea grilei de toamna a postului Pro TV, artista a povestit ca a apelat la ajutoare pentru a putea sa isi reia activitatea. Theo Rose are o bona, dar apeleaza si la ajutorul bunicilor atunci cand are nevoie.

„Am apelat la ajutoare, va dati seama. Exista o doamna, care e la noi in casa deja de cativa ani, care a fost bona initial si si-a lasat celalalt job si a venit sa il ingrijeasca pe Sasha de luni pana vineri. Are un program de dimineata pana dupa amiaza. In rest, cand sunt la concerte sau la filmari, vin bunicile si stau si ziua si petrec si noptile cu Sasha. E foarte bine ca sunt si eu relaxata. Oricum, sunt cu alaptarea si cu toate cele, peste tot cu pompa de muls. Ma ajuta foarte mult sa fiu linistita, sa stiu ca e copilul pe mani bune cand nu sunt eu acasa”, a povestit Theo, intr-un interviu pentru Playtech.ro.

Pentru a se asigura ca bebelusul ei mananca doar lapte matern, Theo Rose foloseste o pompa de muls. A facut stocuri de lapte, pe care l-a pus la congelator, iar atunci cand este la filmari profita de fiecare pauza pentru a o folosi. Tanara mamica este mandra ca baietelul ei este hranit doar cu laptele ei si ca nu a fost nevoie sa apeleze la formula pentru a-l hrani.

„La Vocea Romaniei da (n.r. l-a luat cu ea pentru a-l alapta). L-au adus si nu ratez nicio ocazie atunci cand pot sa iau copilul si sa il pun la san, clar. Sunt fericita cand se intampla asa, dar oricum ne-am descurcat. Inca nu a avut nicio masa cu lapte praf, yuhuu! Am avut o masa sa vedem daca ii place, daca e ok, sa vedem daca o refuza categoric sau totusi putem, in caz de ceva. In rest, am stocat lapte la congelator, suntem pregatiti pentru orice eventualitate”, a mai spus cantareata.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete mamici Vedete mamici Mama 30 de ani

Articole recomandate

Citeste si despre