Cum le-a spus Kate Middleton copiilor sai care are cancer? Momentul a fost unul sfasietor

/ / Modificat: 2024-03-24
Cum le-a spus Kate Middleton copiilor sai care are cancer? Momentul a fost unul sfasietor

 

Kate Middleton a marturisit, vineri 22 martie, prin intermediul unui video emotionant, ca a fost diagnosticata cu cancer in urma testelor pre-operatorii ale interventiei chirurgicale abdominale suferite in luna ianuarie. 

Printesa de Wales a dezvaluit ca nu a dorit sa dea prea multe detalii despre starea sa de sanatate deoarece si-a dorit sa ii protejeze pe cei trei copii ai sai, printul George, printesa Charlotte si printul Louis, inainte de a informa publicul. 

Viitoarea Regina a Marii Britanii a marturisit ca a dorit sa discute mai intai cu cei trei copii si sa le explice in termeni adecvati despre boala de care sufera. Pentru asta a avut nevoie ca ei sa intre in vacanta scolara de Paste. 

Dupa ce si-a anuntat diagnosticul de cancer pe 22 martie, printesa de Wales a explicat ca a vrut sa le spuna mai intai celor trei copii ai ei si ai printului William - printul George, 10 ani, printesa Charlotte, 8 ani, si printul Louis, 5 ani - despre starea ei de sanatate inainte de a informa publicul.

"Acest lucru a fost, bineinteles, un soc urias, iar eu si William am facut tot ce am putut pentru a procesa si gestiona acest lucru in privat, de dragul tinerei noastre familii", a declarat Kate, care a suferit o interventie chirurgicala abdominala la jumatatea lunii ianuarie, intr-un comunicat. 

"Dupa cum va puteti imagina, acest lucru a necesitat timp. Mi-a luat timp sa ma recuperez dupa o interventie chirurgicala majora pentru a-mi incepe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp sa le explicam totul lui George, Charlotte si Louis intr-un mod adecvat pentru ei si sa ii asiguram ca voi fi bine".

Apoi a prezentat o actualizare a situatiei pe care o are. 

"Asa cum le-am spus; sunt bine si devin din ce in ce mai puternica in fiecare zi, concentrandu-ma pe lucrurile care ma vor ajuta sa ma vindec", a continuat regina, "in mintea, corpul si spiritul meu".

Iar Kate si-a exprimat aprecierea pentru sprijinul pe care l-a primit - atat din partea familiei sale, cat si a publicului. 

"Faptul ca il am pe William alaturi de mine este, de asemenea, o mare sursa de confort si de reasigurare", a adaugat ea. "La fel ca si dragostea, sprijinul si bunatatea care au fost aratate de atat de multi dintre voi. Inseamna atat de mult pentru amandoi". 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Boala kate middleton Kate middleton copii

Articole recomandate

Citeste si despre