Cum isi educa Roxana Ciuhulescu fiica adolescenta: "Copilul trebuie sa munceasca"

/ / Modificat: 2024-03-19
Cum isi educa Roxana Ciuhulescu fiica adolescenta:

 

Roxana Ciuhulescu este mama a doi copii, o fata adolescenta si un baiat mai mic, din a doua casnicie. Fiica vedetei a mostenit adrenalina si pasiunea pentru masini de la mama sa si se pregateste sa isi ia permisul de conducere. 

Ana Cleopatra are 16 ani, dar poate obtine permisul pentru o anumita categorie de masini, cu o capacitate mica a motorului, cu care sa se deplaseze in oras. Mama ei a sustinut-o in acest demers, cu atat mai mult cu cat locuiesc in afara Bucurestiului si trebuie sa faca naveta zilnic la liceu. Intr-un interviu acordat recent, Roxana Ciuhulescu a vorbit despre ce fel de masina ii va cumpara fiicei sale, dar si de ce nu ii va oferi totul pe tava cand va avea 18 ani.

"Ii oferim o independenta"

Roxana Ciuhulescu este de parere ca fiica si fiul ei trebuie sa invete sa munceasca si sa obtina singuri lucrurile pe care si le doresc. Daca le primesc de-a gata, nu le vor mai aprecia, spune fosta concurenta de la Survivor. 

"Sa invete, sigur! Dupa parerea mea, copilul trebuie sa munceasca! Daca ii dai pe tava de la 18 ani o masina scumpa nu o sa mai aiba nicio motivatie sa lupte in viata ca sa faca ceva pentru ea! Daca totul vine pe tava de la parinti, na…

Acum, la 16 ani, am sustinut-o si am indemnat-o pentru ca stam in afara Bucurestiului, in zona de nord. Astfel, ii oferim o independenta, o ajutam sa invete sa se descurce singura. Chiar face eforturi si merita! Este un copil foarte bun", a povestit Roxana Ciuhulescu, intr-un interviu pentru EGO.ro

Ce masina ii va cumpara fiicei sale

Dupa ce obtine permisul de conducere, Ana Cleopatra va primi o masina potrivita pentru varsta sa, cu care sa se deplaseze in oras, dupa cum a mai precizat mama ei. 

"Este o masina Aixam. Aceste masini pentru adolescenti au motorizare mica, sub 500 centimetri cubi, limitate ca viteza, avand 50, maxim 60 km/ora. Nu intra pe autostrazi, sunt masini de oras! Mai tarziu, la 18 ani, va avea experienta! Da, poate o sa mearga pe o masina care sa fie pentru categoria B, nu B1. (...)

Vis-a-vis de putere, cred ca sunt multi parinti care fac greseala sa le cumpere copiilor masini puternice. S-a vazut ce se intampla! Un sofer neexperimentat, adrenalina, nebunia varstei… se ajunge subiect de jurnal de ora 5", a mai precizat vedeta. 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Educatia copilului Adolescenta

Articole recomandate

Citeste si despre