Cum ii va explica Bianca Dragusanu fetitei sale viata ei tumultuoasa. A facut cele mai sincere declaratii

/ / Modificat: 2021-07-17
Cum ii va explica Bianca Dragusanu fetitei sale viata ei tumultuoasa. A facut cele mai sincere declaratii

Bianca Dragusanu este una dintre cele mai controversate vedete din Romania. A avut mereu relatii amoroase tumultuoase. A fost casatorita cu Victor Slav, cu care are impreuna o fetita, Sofia, in varsta de aproape 5 ani. 

Bianca este foarte apropiata de micuta ei, iar intr-un interviu recent in cadrul unui podcast, blondia a oferit cele mai sincere declaratii despre viata ei. A vorbit despre marele sau regret, insa si despre cum ii va explica fiicei sale greselile pe care le-a facut in viata ei. 

Bianca a marturisit ca unul dintre cele mai mari regrete ale sale este mariajul cu Alex Bodi. A suferit mult in relatia pe care a avut-o cu acest barbat. Abia acum Bianca a recunoscut faptul că deși se căsătorise la începutul lunii august, la nici o lună deja își dorea să divorțeze.

„Cea mai neplăcută experiență și situație a fost a doua căsătorie. Despre care nu vreau să vorbesc că s-a vorbit prea mult. Dar cred că este cel mai neplăcut lucru pe care o să-l regret toată viața. A fost ceva foarte rău pentru mine și familia mea. În această relație am stat aproximativ 3 ani, dar căsătorită am fost câteva luni, 6-7 luni. Eu m-am căsătorit în 1 august și deja pe data de 21 august îmi doream să divorțez. Atât de rău a fost. Vreau să uit. Dacă ar exista o pastilă pe care să o iei și să uiți anumite lucruri, cu siguranță aș lua pastila asta ca să dau delete din memorie", a declarat Bianca Drăgușanu.

Blondina a spus că știe că va veni un moment în care va fi nevoită să se justifice în fața copilului ei din cauza vieții tumultoase și greșelilor pe care le-a făcut de-alungul timpuli, acceptând să pășească în relații toxice.

„Copilul meu o să vadă, ea fiind fetiță. O să-mi fie foarte greu să-i explic că ea trebuie să facă alegeri înțelepte și că ceea ce am făcut eu acolo, a fost decât o lecție neînvățată, despre asta a fost vorba. Mă tot gândesc cum să i le explic.„, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre