Cum gestioneaza Gina Pistol tantrumurile fiicei sale: "Terapia ma ajuta"

/ / Modificat: 2023-10-22
Cum gestioneaza Gina Pistol tantrumurile fiicei sale:

De cand a devenit mama, Gina Pistol isi dedica cea mai mare parte a timpului fiicei sale. A renuntat si la emisiunea pe care o prezenta de la primul sezon, tocmai pentru a fi alaturi de Josephine in fiecare etapa din dezvoltarea ei si a vorbit deschis, in repetate randuri, despre provocarile pe care le-a intalnit pe parcurs. Orice parinte stie ca fiecare etapa din viata copiilor vine la pachet cu probleme diferite. In ceea ce ii priveste pe Gina Pistol si pe Smiley, acestia se afla in perioada in care au de-a face cu tantrumurile micutei Josephine.

Fetita celor doi este la varsta la care invata sa isi gestioneze emotiile si fiecare zi poate fi o provocare pentru parintii ei. Josephine, care are doi ani si jumatate, are, la fel ca orice copil de varsta ei, tantrumuri. Chiar daca este o perioada solicitanta, Gina Pistol spune ca vorbeste cu fiica ei cu calm si ii explica totul. Josephine intelege si, in cea mai mare parte a timpului, este un copil cooperant.

„Este un copil tare bun. Eu i-am vorbit de cand era bebelus ca si cum ii vorbesc unui adult. De exemplu noi acasa n-am pus la scari portite si i-am explicat ca daca vrea sa urce sau sa coboare scarile sa ma strige pe mine, sa-l strige pe tatal ei sau pe Catalina, fata care ne ajuta pe noi in casa.

Pe cuvant, a inteles copilul. Orice ii explic calm si ii explic ca de la adult la adult intelege. Dar acum este in perioada in care are tantrumuri si este destul de solicitant pentru parinti, in special pentru mama, dar e un copil tare bun. Daca vorbesc cu ea si ii explic intelege tot”, a povestit Gina Pistol, pentru EGO.ro.

Cum reuseste sa aiba rabdare

Prezentatoarea TV a mai povestit ca fetita ei este dependenta de ea in aceasta perioada, iar acest lucru poate fi epuizant uneori. Pentru a face fata momentelor dificile, sotia lui Smiley face terapie, astfel invata sa isi controleze reactiile si impulsurile.

„Nu-mi pierd rabdarea. Incerc sa investesc in copilul meu cele mai sanatoase reactii ale mele. Eu de fel sunt foarte impulsiva si sunt o fire foarte pasionala si fac eforturi imense sa nu sparg ceva atunci cand sunt nervoasa.

Dar se pare ca, poate m-am schimbat de cand am devenit mama, poate varsta, poate terapia pe care o fac in fiecare saptamana ma ajuta, dar am si eu momente cand ridic un pic vocea. Adica trebuie sa inteleaga ca exista o limita. Dar sunt mult mai calma ca inainte”, a mai spus Gina Pistol, in acelasi interviu.

FOTO: Instagram Gina Pistol

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gina pistol Smiley

Articole recomandate

Citeste si despre