Cum au ajuns sa fie cei mai buni prieteni Violeta si Radu Stefan Banica. Nu au fost mereu apropiati

/ / Modificat: 2023-05-17
Cum au ajuns sa fie cei mai buni prieteni Violeta si Radu Stefan Banica. Nu au fost mereu apropiati

Violeta, fiica Andreei Marin cu Stefan Banica Jr, si Radu Stefan Banica se inteleg de minune. Sunt peste tot impreuna si isi spun toate secretele. Chiar daca acum sunt cei mai buni prieteni, Violeta si Radu nu s-au inteles atat de bine tot timpul. 

De-a lungul timpului au reusit insa sa lege o relatie foarte stransa. Desi sunt frati vitregi, cei trei copii au reusit sa lege, de-a lungul timpului, o relatie stransa.

Mai mult, Radu a marturisit ca se intelege mult mai bine cu sora lui acum, decat atunci cand erau copii: 

„Eu si Violeta ne intelegem foarte bine, avem o relatie foarte frumoasa si cu fiecare an ce trece ne intelegem din ce in ce mai bine. Fratii se inteleg mai bine cand sunt mici de obicei. La noi cred ca e invers”, a spus Radu Stefan pentru click.ro.

Radu Stefan Banica este actor, joaca in spectacole la teatru, este student la UNATC, dar si cantaret si antreprenor. Violeta insa isi doreste sa studieze Dreptul in SUA. 

Radu Stefan Banica joaca in spectacole la teatru, este student la UNATC, actor, cantaret si antreprenor. In timp ce tanarul a ales calea artistica, la fel ca si tatal si bunicul sau, Violeta Marin Banica ar vrea ca in viitor sa studieze Dreptul in Statele Unite. 

„E momentul, trebuie sa-mi descopar viata, sa vad ce pot sa fac si sa ma distrez. Mama este o persoana foarte rationala, este foarte logica. Imi permite sa fac lucruri cu o anumita limita si mi se pare normal. Apreciez faptul ca avem o relatie atat de apropiata si ca vorbim despre toate lucrurile care ar putea sa ma deranjeze. Mi se pare ca e o mama foarte buna. Intotdeauna ii spun orice. Normal ca a prietena mea, suntem una si aceeasi”, a marturisit Violeta pentru antenastars.ro.

Sursa foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Stefan banica jr Andreea marin copii Andreea marin si fiica sa Fiica andreea marin

Articole recomandate

Citeste si despre