Cum arata vila de 400.000 de euro a Nadiei Comaneci. Resedinta seamana cu un conac

/ / Modificat: 2024-02-17
Cum arata vila de 400.000 de euro a Nadiei Comaneci. Resedinta seamana cu un conac

 

De mai bine de 20 de ani, Nadia Comaneci, prima gimnasta din lume care a primit nota zece intr-un concurs olimpic de gimnastica, locuieste in Norman, un orasel langa Oklahoma City. Acolo, detine o casa evaluata la aproximativ 400.000 de dolari.

Nadia Comaneci a decis sa paraseasca Romania acum multi ani si a ales sa traiasca visul american alaturi de Bart Conner, si el fost mare gimnast de performanta. S-au casatorit in 1996, iar in 2006 a venit pe lume Dylan Paul Conner, baiatul lor.

 „Este 10-le meu perfect. Cel mai bun exercitiu al meu”, spunea Nadia Comaneci despre fiul ei. De multi ani de zile, cei doi s-au retras din gimnastica de performanta si si-au infiintat o academie de gimnastica. Impreuna, Nadia Comaneci si Bart Conner au strans o avere impresionanta, estimata la 25 de milioane de dolari.

Nadia Comaneci si sotul ei, Bart Conner, locuiesc in prezent in Norman, un orasel langa Oklahoma City. Casa lor cu etaj, construita in 1992, are o valoare estimata de aproximativ 400.000 de dolari si dispune de 4 dormitoare, 4 bai si o piscina in spatele vilei, intinzandu-se pe o suprafata totala de 310 metri patrati.

Cuplul s-a casatorit in 1996, iar in 2006 au devenit parintii unui baiat pe nume Dylan Paul Conner. Nadia Comaneci posteaza frecvent imagini din interiorul casei pe retelele de socializare, iar in sufragerie, situata la parter, se pot observa tablouri cu fotografii ale sale alaturi de diferite personalitati, inclusiv mesaje de la presedinti si sportivi. 

Nadia Comaneci, o legenda a gimnasticii 

Nadia Comaneci este recunoscuta pentru performantele sale remarcabile si pentru ca a schimbat modul in care gimnastica este perceputa la nivel mondial. 

Olimpiada de la Montreal, 1976: Nadia Comaneci a devenit cunoscuta la nivel mondial la varsta de doar 14 ani, cand a participat la Jocurile Olimpice de vara din Montreal, Canada. Aici, a realizat o performanta istorica, obtinand prima nota perfecta de 10.0 din istorie la barna.

Sapte note perfecte: La aceeasi Olimpiada, Nadia Comaneci a obtinut sapte note perfecte de 10.0, o realizare care a schimbat standardele gimnasticii artistice.

Nadia a castigat trei medalii de aur la Montreal (la individual compus, barna si paralele), o medalie de argint si o medalie de bronz. Performanta ei a marcat un moment de cotitura in istoria gimnasticii si a consolidat statutul sau ca o legenda.

Dupa Olimpiada, Nadia a continuat sa participe la competitii si a castigat numeroase titluri mondiale si europene. A ramas una dintre cele mai dominate gimnaste la nivel international.

Dupa retragerea din gimnastica la sfarsitul anilor '80, Nadia Comaneci si sotul ei, Bart Conner, au devenit antrenori si au deschis o academie de gimnastica in Statele Unite.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Nadia comaneci Mondenitati

Articole recomandate

Citeste si despre