Cum arata Laura Giurcanu la 14 ani, cand a castigat "Next Top Model by Catalin Botezatu"

/ / Modificat: 2023-11-16
Cum arata Laura Giurcanu la 14 ani, cand a castigat

Laura Giurcanu formeaza, alaturi de Sinziana Negru, una dintre cele mai indragite echipe de la America Express 2023. Desi activeaza in mediul online de ani de zile, Laura a devenit cunoscuta publicului larg odata cu participarea la Survivor, in 2022. Insa tanara de 25 de ani nu era nici pana atunci straina de lumea televiziunii. Laura Giurcanu a facut cunostinta cu lumina reflectoarelor inca de la o varsta frageda, atunci cand a participat la show-ul „Next Top Model by Catalin Botezatu", pe care l-a si castigat.

Cum arata Laura Giurcanu la 14 ani. A castigat „Next Top Model by Catalin Botezatu" in 2011

In anul 2011 la Antena 1 a fost difuzat sezonul 2 de „Next Top Model", un show gazduit de Catalin Botezatu, cu si despre modele. Laura Giurcanu s-a numarat printre cele 14 fete care au trecut de toate castingurile si au ajuns sa participe la show. Avea doar 14 ani la vremea respectiva si chiar daca a concurat cu fete cu mai multa experienta in modelling, Laura a fost cea care a obtinut titlul de castigatoare Next Top Model.

cum arata laura giurcanu la 14 ani

Tanara a povestit, in urma cu cativa ani, intr-un vlog, ca experienta Next Top Model by Catalin Botezatu a maturizat-o si i-a deschis multe usi.

„Am fost cu Next Top Model si cu fetele peste tot. Am fost in Turcia, Tunisia, Islanda, prin romania la mare, la munte. Peste tot. A fost o experienta extraordinara. Am cunoscut multe fete frumoase, cu potential. Am fost linistita in timpul emisiunii. Nu am avut treaba cu nimeni, nu m-am certat pentru ca eram foarte mica. Fiind foarte mica, nici eu nu spuneam nimic si nici fetele nu-mi ziceau. M-a schimbat mult experienta, pentru ca eu nu stiam cum e lumea, nu stiam cum e realitatea, de fapt. Am facut shootinguri pe canicula, sau la -15 grade. Am facut sub apa, pe animale, in desert, peste tot. Am fost in noste locuri unde daca nu eram la Next Top Model poate nu aveam sansa sa ajung vreodata. Poate in Paris sau Milano ajungi ca model, dar in Islanda... ”, marturisea Laura Giurcanu.

La 16 ani a aparut intr-un videoclip al lui The Weeknd

La doi ani de cand a castigat titlul de Next Top Model Romania, Laura Giurcanu a avut ocazia sa aiba un rol in videoclipul piesei ”Twenty Eight” a lui The Weeknd.

Tot intr-un vlog, tanara a povestit cum a fost intreaga experienta. Ea a marturisit ca, initial, nu s-a prezentat la casting fiindca se gandea ca nu era in cea mai buna forma a ei. Regizorul clipului, insa, a insistat sa o vada neaparat:

„Acum noua ani, zece ani aproape, The Weeknd a venit in Romania alaturi de toata echipa lui ca sa filmeze videoclipul pentru piesa „Twenty eight”. Cel mai probabil, din considerente de bani pentru ca este mult mai ieftin, iar oamenii sunt extraordinari de talentati. Am primit un SMS de la agentia cu care lucram in momentul ala si mi-au spus ”casting videoclip The Weeknd in seara asta” si mi-au spus sa aduc costum de baie.

Ma gandeam ca nu sunt in cea mai buna forma a mea, asa ca din teama de a nu fi respinsa nu m-am dus. Tot in seara aceea am primit un telefon si mi s-a spus ca vrea sa ma vada neaparat, nu mi s-a spus exact de ce, mi s-a spus doar ca ar vrea sa ma vada neaparat echipa lui. Ce s-a intamplat, de fapt este ca, in drum spre Romania, in avion, eu aparusem intr-o revisa in avion si aparusem intr-o rochie de mireasa.

Regizorului i-a placut mult poza aia, m-a cautat, a sunat la agentie, de fapt, a sunat la designer si asa a aflat ca sunt Laura si ca sunt la o agentie din Bucuresti si a vrut sa ma vada la casting.(...) Mi-au spus sa dansez ca si cum as fi beata, mi-au facut niste poze si a doua zi m-au sunat si mi-au spus ca am luat job-ul si ne vedem la filmari.

Am ajuns pe platoul de filmare, au fost doua zile de filmare. A fost foarte, foarte tare tot ce s-a intamplat acolo, atmosfera a fost foarte draguta, am schimbat si cateva vorbe cu el. El era si el foarte tanar atunci si m-a intrebat cati ani am. I-am spus ca am 16 ani, a spus ”Wow, ce mica esti” si avea cred ca 22 sau 23 de ani la momentul ala. A fost o experienta foarte, foarte tare, pentru care sunt recunoscatoare chiar si acum si mai ales cand vad cat de popular a devenit el pentru ca atunci nu era atat de popular. Eu eram fana, chiar eram mega fana, dar el a devenit popular abia dupa, cred ca la un an dupa ce s-a intamplat chestia asta.”, a marturisit Laura Giurcanu.

Intre timp, tanara a lasat pe plan secund cariera in modelling si a facut atletism timp de sapte ani. In 2013 si-a deschis un canal de YouTube, unde posta vloguri pe diferite teme, iar acum este unul dintre cei mai iubiti influenceri de la noi.

  • Surse: youtube.com, viva.ro, antena1.ro
  • Foto: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete Moda

Articole recomandate

Citeste si despre