Cum arata Gabriela Prisacariu in costum de baie in luna a opta

/ / Modificat: 2021-08-03
Cum arata Gabriela Prisacariu in costum de baie in luna a opta

Gabriela Prisacariu, sotia prezentatorului TV Dani Otil, a publicat pe retelele de socializare noi imagini cu burtica de gravida. De aceasta data, vedeta a postat imagini cu ea in costum de baie i luna a opta. 

Însărcinată în luna a opta, Gabriela Prisăcariu le-a povestit fanilor care o urmăresc pe rețelele de socializare o întâmplare un pic amuzantă prin care a trecut cu o seară în urmă. „Că tot mă lăudam eu ce bine dorm, ei bine de trei nopți canapeaua este cea mai bună prietenă a mea. De dimineață, pe la ora 6, m-a luat un cârcel, am crezut că nasc direct. În general e frumos să fii însărcinată în luna a opta, îmi place mult”, a povestit Gabriela Prisăcariu.

Tânăra le-a povestit fanilor care o urmăresc pe rețelele de socializare ce face pentru a putea suporta canicula din ultimele zile. 

„M-am aranjat, mi-am pus costum de baie pe mine, m-am dat cu cremă de protecție, am ieșit pe terasă și… am rezistat fix un minut. Mai bine aici, la aer condiționat”, a spus Gabriela Prisacariu, postând și două imagini în care apare în costum de baie.

Articole recomandate

Citeste si despre