Cum arata cea mai frumoasa fetita din lume

/ / Modificat: 2018-07-30
Cum arata cea mai frumoasa fetita din lume

Toti copiii sunt frumosi. Cu totii facem aceasta afirmatie, insa recent, o fetita in varsta de 5 ani a fost numita "cea mai frumoasa fetita din lume" in mediul online, dupa ce trei fotografii portret ale sale au fost publicate pe Instagram.

Jare, din Nigeria, este cea mai frumoasa fetita din lume

Jare, din Nigeria, ale carei fotografii au fost publicate de catre fotograful Mofe Bamuyiwa pe contul sau de Instagram saptamana trecuta, face senzatie cu imaginea sa angelica, adunand mai mult de 16.000 de aprecieri la scurt timp dupa ce primul sau portret a fost publicat.

A post shared by BMBSTUDIO (@mofebamuyiwa) on Jul 20, 2018 at 3:04am PDT

Comunitatea Instagram este fascinata de fetita in varsta de 5 ani, cu un par bogat, ochi mari de abanos si o piele fina si radianta. Portretele o infatiseaza pe Jare intr-un mediu neutru, purtand pe fata o expresie serioasa. Imaginea micutei in fotografii ii confera un aer aproape ireal, fotograful asigurand privitorul ca subiectul portretului este o persoana reala si nu o simpla imagine generata pe calculator.

"As fi putut sa o fac sa zambasca sau sa rada in hohote, insa am vrut sa ii capturez imaginea in asa fel incat sa vedem prin ochii ei", spune Mofe Bamuyiwa, care a capturat imaginea micutei.

A post shared by BMBSTUDIO (@mofebamuyiwa) on Jul 20, 2018 at 12:23am PDT

Fotograful a surprins mediul virtual de pe Instagram, declarand ca a vrut sa o evidentieze pe micuta Jare, in varsta de 5 ani, ca fiind mai matura in portretele pe care i le-a facut. Mofe isi doreste sa surprinda prin fotografiile sale puntea dintre copilarie si maturitate, astfel incat fotografia portret a copilului sa ramana fara varsta si reuseste acest lucru capturand imaginile copiilor in ipostaze care ii infatiseaza ca si adulti.

Anna Pavaga, cea mai frumoasa fetita din lume in 2017

Micuta Jare nu este prima fetita care reuseste sa faca senzatie pe internet si sa fie declarata ca fiind cea mai frumoasa din lume, ea o urmeaza pe Anna Pavaga in varsta de 8 ani care in decembrie 2017 a fost considerata a fi cea mai frumoasa, pozele ei fiind si ele realizate in aceeasi maniera, care o infatiseaza ca pe un adult.

A post shared by 🔝Anna Pavaga (@annapavaga) on May 19, 2018 at 6:44am PDT

Anna are o cariera de succes ca si model profesionist, ea incepand sa pozeze de la varsta de 3 ani. Micuta a aparut in mai multe campanii in toata lumea, dar si in suplimentul Vogue Enfants al revistei Vogue Franta.

Thylane Blondeau, primul copil care primeste oficial titlul de "cea mai frumoasa fetita din lume", la doar 6 ani

Modelul francez Thylane Blondeau a fost si ea declarata ca fiind cea mai frumoasa fetita din lume atunci cand avea doar 6 ani si a aparut pe coperta Vogue Enfants. Ea si-a inceput cariera de model la 4 ani, atunci cand a aparut pe podium intr-o prezentare de moda a designer-ului Jean Paul Gaultier.

In 2011, la varsta de 10 ani Thylane a devenit cel mai tanar model ce a pozat pentru Vogue Paris, sedinta foto fiind extrem de controversata, deoarece criticii au sugerat faptul ca fotografiile, care o infatisau pe micuta purtand machiaj si imbracaminte pentru adulti, o sexualizau. Modelul aflat acum la adolescenta este ambasadoare L’Oreal si imaginea unui parfum frantuzesc.

Se cunosc putine lucruri despre identitatea lui Jare, considerata acum ca fiind cea mai frumoasa fetita din lume, insa fotograful spune despre ea ca nu este un model profesionist. Fetita in varsta de 5 ani locuieste impreuna cu surorile sale, Jomi in varsta de 7 ani si Joba in varsta de 10 ani. Cele trei surori au propriul cont de instagram "J3 Sisters" unde posteaza adesea poze impreuna.

Mofe a declarat ca ea este cea care a influentat-o pe mama celor trei fetite sa deschida un cont pe Instagram, cont care in scurt timp a acumulat mai mult de 5000 de urmaritori.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copii frumosi vedete

Articole recomandate

Citeste si despre