Cum arata casa Danei Rogoz! Este cea mai inedita din showbiz

/ / Modificat: 2021-02-17
Cum arata casa Danei Rogoz! Este cea mai inedita din showbiz

Dana Rogoz si sotul sau, Radu Dragomir, si-au cumparat in 2013 o vila superba, situata in zona Gradina Icoanei. Au investit foarte multi bani in renovarea casei, iar acum locuinta valoareaza peste 500.000 de euro. 

Constructia dateaza din 1900 si este o adevarata oaza de relaxare in mijlocul Bucurestiului. Vila dispune de mansarda, doua dormitoare, un living, birou și camera copiilor. De asemenea, o terasa spatioasa pe care actrita a amenajat-o dupa bunul plac, cu hamac, leagan, flori, masuta si scaune. 

“E o casa veche, a avut nevoie de reconsolidare, a fost un proiect mai mare, dar dupa aceea de partea de design, in principiu, eu si Radu ne-am pus amprenta. Credem ca stilul scandinav este cel care ni se potriveste noua. Predomina albul, griul, elemente grafice si lemnul. Mie mi se pare ca elementul acesta nu se degradeaza niciodata”, declara actrita cu ani in urma. Actrita a investit in renovarea casei toti banii pe care i-a castigat in 21 de ani.

“N-a costat extraordinar de mult. A fost o casa veche de la 1900, pe care noi am renovat-o. Am luat-o imediat dupa ce ne-am casatorit. A fost prima noastra investitie si e prima mea casa. Castig salariu de la opt ani si deci am investit in reparatii tot ce am castigat in 21 de ani. Apreciez foarte mult casele de la 1900, am incercat sa pastram parchetul original, lemnul vechi al casei, caramizile. Noua ne place valoarea veche, autentica a caselor", declara actrita.

„Casa este de la 1900, iar renovarea a durat trei ani, pentru ca a trebuit reconsolidata. Sigur ca am avut un arhitect si un inginer structurist, dar nu am avut decoratori, designul interior a ramas placerea noastra. Eu si Radu ne-am mutat in multe case cu chirie de-a lungul relatiei si, in timp, am ajuns sa avem idei destul de clare despre cum sa arate casa noastra. Stiam ca stilul scandinav e directia si am facut foarte multa documentare. Pinterest-ul sa traiasca, la fel si revistele de design interior!“

„In mansarda, care a fost integral reconstruita, am pastrat toate lemnele si caramizile vechi ale casei, pe care le-am folosit in noua structura. Iar usa de siguranta pentru Vlad, care separa mansarda de scari, am creat-o din aceleasi lemne vechi, semanand acum cu o poarta veche de la tara. E un element care contrasteaza cu podeaua epoxidica, cu lampile nordice minimaliste si cu alte detalii noi ale spatiului.“ 

Camera copiilor, redecorata cu tema junglei 

Actrita a facut publica o imagine cu dormitorul proaspat redecorat al copiilor, unde a ales ca tema principala jungla, iar patul este piesa de atractie. 

”Patul a fost realizat pe comanda, la fel și podiumul de dedesubt, pentru depozitarea jucariilor. In partea de sus îi lipsește momentan o plasa de siguranta. Pentru ca am întrerupt acum doua saptamani renovarea, aceasta urmeaza sa fie montata cand va trece toata nebunia. Nu am mai primit alte persoane acasa, așadar sunt amenajari pe care le putem face noi, iar altele pe care le vom amana cat o fi nevoie. Momentan oricum Vlad doarme în partea de jos”, a explicat Dana.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre