Cum arata abdomenul lui Lili Sandu, la 40 de zile dupa nastere

/ / Modificat: 2020-09-22
Cum arata abdomenul lui Lili Sandu, la 40 de zile dupa nastere

Lili Sandu a devenit mamica pentru prima oara la 41 de ani. Vedeta a nascut in urma cu 40 de zile si este in culmea fericirii de cand si-a strans bebelusul in brate.

In timpul sarcinii, Lili s-a ingrasat destul de mult, insa in ultima fotografie pe care a postat-o pe contul sau de socializare, vedeta si-a uimit fanii. A slabit enorm si are un abdomen de invidiat. 

De cand a nascut, a slabit 15 kilograme. A pierdut 10 in spital, iar de cand s-a intors acasa a dat jos cam un kilogram pe saptamana. Artista sustine ca ar mai vrea sa dea 8 kilograme jos si abia asteapta sa aiba voie sa faca sport.

"S-au implinit 40 de zile de la operatia de cezariana, de cand am nascut si am slabit cam un kilogram pe saptamana, plus cele 10 kilograme pe care le-am lasat in spital, deci ar fi vreo 15 kilograme si ceva. Mai am vreo 8 kilograme de slabit, dar cu siguranta se vor duce cu sport. Abia astept ca medicul sa-mi dea ok-ul pentru sala. Sa va prezint abdomenul meu. Cam asa se prezinta abdomenul, eu zic ca destul de bine, uterul s-a mai strans”, a transmis Lili Sandu pe story.

lili sandu abdomen

Alaptarea a ajutat-o sa slabeasca 

Vedeta a marturisit ca intentioneaza sa urmeze un program de sport cu un antrenor personal si va tine un regim care sa fie compatibil cu alaptarea. 

„Acum trebuie sa lucram la tonifiere si definire. Voi incepe un program de sport destul de bine pus la punct, voi avea un antrnor personal. Voi incepe sase saptamani de remodelare corporala, printr-o dieta, un regim pe care il voi realiza.

Alaptez cam din doua ore jumatate - trei ore si asta a ajutat foarte mult la pierderea kilogramelor. Nu am tinut dieta, nu m-am infometat si nici nu voi face lucrul acesta, este exclus, dar voi fi atenta la ce nutrienti si ce alimente voi manca, in momentul in care voi incepe regimul alimentar. Am scos lactatele de tot din alimentatie, pentru ca sunt destul de acide pentru organism, am mancat iaurturi pe perioada sarcinii", a mai spus Lili Sandu.

Sursa: viva.ro 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre