Cum arată fetita lui Smiley si a Ginei Pistol la 1 an si jumatate. Imagine de colectie cu micuta Josephine

/ / Modificat: 2022-07-25
Cum arată fetita lui Smiley si a Ginei Pistol la 1 an si jumatate. Imagine de colectie cu micuta Josephine

Smiley si Gina Pistol sunt niste parinti tare fericiti si mandri de micuta lor. Dar, spre deosebire de alte vedete, cei doi inca nu au aratat-o lumii pe micuta Josephine altfel decat in fotografii si clipuri in care sa nu i se vada fata. O imagine postata de Smiley in care apar cele mai importante fete din viata lui face acum furori pe retelele de socializare.

Cu cine seamana Josephine

Daca pana acum parea destul de greu sa ne dam seama cui ii seamana mai bine Josephine dintre Smiley si Gina Pistol, ultima fotografie postata de artist pare sa incline balanta spre mamica.

Josephine este un copil blondut si tare vesel, asemenea Ginei, care mereu „poarta” un zambet larg, strengaresc, pe chip. Parul ondulat pare, insa, mai degraba o mostenire pe linie paterna. Chiar daca inca intretin misterul cu privire la chipul fetitei lor, cei doi parinti sunt, cu siguranta, in al noualea cer. Cel putin asta se citeste pe figura Ginei atunci cand isi tine fetita de manute, in timp ce aceasta incearca sa-si pastreze echilibrul pe picioarele sale.

„Momentele petrecute impreuna sunt cele mai de prett. Descoperim totul impreuna si retraiesc copilaria prin ea din nou”, a scris Gina Pistol pe Instagram, alaturi de poza cu fetita ei.

Mai avem de asteptat pana sa aflam, concret, cu care dintre parinti seamana mai bine Josephine. Pana atunci trebuie sa il credem pe cuvant pe Smiley:

„Seamana cu amandoi. Daca zambeste seamana cu mine, insa daca rade, seamana cu Gina. La privire tot cu mine. Noi am si calatorit mult cu ea, am fost in 4-5 tari. E un copil foarte cuminte. Ne uitam pe poze cu animale, ii povestesc, ii citesc povesti, ne jucam. Ii place sa-i cant si imi stie toate piesele”, a spus Smiley.

FOTO: Facebook/Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Smiley

Articole recomandate

Citeste si despre