Cum a reusit Lavinia Pirva sa slabeasca 30 de kilograme dupa sarcina

/ / Modificat: 2021-11-26
Cum a reusit Lavinia Pirva sa slabeasca 30 de kilograme dupa sarcina

Lavinia Pirva pare ca scoasa din cutie la fiecare aparitie televizata. Daca o vezi acum nici nu ai zice ca a devenit mamica. Insa, dupa ce a adus pe lume baietelul pe care-l are cu Stefan Banica Jr., Lavinia Pirva s-a luptat mult cu kilogramele acumulate in timpul sarcinii.

Cantareata a acumulat 30 de kilograme in timpul sarcinii. Acum insa, a ajuns sa aiba din nou o silueta de invidiat.

In cadrul unui interviu vedeta a marturisit ce eforturi a facut pentru a slabi. Acum, la varsta de 36 de ani, si dupa o sarcina, Lavinia Pirva arata exceptional.

Astfel, acum, a ajuns sa aiba o silueta de invidiat. In cadrul unui interviu, vedeta a dezvaluit cum reuseste sa se mentina in forma.

Cum a reusit Lavinia Pirva sa slabeasca 30 de kilograme

Invitata in cadrul emisiunii prezentata de Marius Manole, Lavinia Pirva a dezvaluit care sunt secretele recuperarii siluetei de dinainte de sarcina. Aceasta a dezvaluit ca face mult sport, dar si ca este atenta la ceea ce mananca si incearca sa nu mai manance dupa ora 17:00.

“M-am ambitionat si am facut foarte mult sport… Chestia cu mancarea nu-mi iese, pentru ca eu sunt foarte pofticioasa. Cumva, asta incerc sa fac. Sa nu mananc foarte mult. Asta este modul prin care am reusit sa slabesc si sa ma mentin. In momentul in care iau 2-3 kilograme in plus, nu mai mananc nimic dupa ora 5”, a declarat Lavinia Pirva, potrivit protv.ro.

Lavinia Pirva, afacere cu haine pentru femei cu forme

In timpul sarcinii, deoarece nu mai avea cu ce sa se imbrace, hainele ramanandu-i mici, Lavinia Pirva si-a deschis propria afacere. Aceasta a angajat o croitoreasa si a lansat o linie de haine destinate femeilor insarcinate si celor cu forme.

“A inceput ca o joaca. Eu, in momentul in care am fost insarcinata, am luat foarte multe kilograme. Eram asa, ca un ursulet… care radea foarte mult. N-am mai ras cand a trebuit sa ma imbrac, ca nu mai aveam cu ce.

Ce am de facut? Ori stau numai in casa, ori trebuie sa gasesc o solutie sa arat a om cand ies pe strada. Si atunci am zis sa-mi fac de comanda… Am gasit o croitoreasa foarte buna si am zis sa-mi fac cateva tinute”, a povestit Lavinia Pirva, potrivit viva.ro.

FOTO: fanatik.ro

Articole recomandate

Citeste si despre