Cum a reactionat fiica lui Emily Burghelea cand a aflat ca va avea un fratior

/ / Modificat: 2022-10-19
Cum a reactionat fiica lui Emily Burghelea cand a aflat ca va avea un fratior

Emily Bughelea, fosta concurenta de la „Bravo, ai stil!” si co-prezentatoare de la „Vorbeste Lumea” se pregateste sa devina mamica pentru a doua oara. Vedeta este in plin proces de amenajare a camerei bebelusului si profita din plin de faptul ca inca poate sa fie activa. La primul copil, Emily a avut proiecte pana aproape de nastere si la fel de activa pare ca planuieste sa fie si de data aceasta. In timp ce ea se bucura din plin de perioada sarcinii, fetita ei mai mare, Amedea, abia asteapta sa isi cunoasca fratiorul sau surioara.

Emily a povestit recent ca la prima sarcina nu s-a bucurat cum trebuie de perioada in sine si a avut impresia ca a trecut prea repede. Asa ca acum profita din plin de faptul ca este insarcinata din nou, inclusiv pentru a-si satisface mici pofte si capricii culinare. In tot acest timp, fiica ei se pregateste sa devina surioara mai mare si pare sa fie incantata de noul statul. Viitoarea mamica a povestit ca Amedea are un bebelus de jucarie pe care il ingrijeste si ca abia asteapta sa isi cunoasca surioara sau fratiorul, atunci cand se va naste.

„Mi-a pupat burtica, a fost foarte draguta. In general, pare incantata, cred ca o sa fie o sora mai mare foarte buna. Are si un bebelus, se joaca cu el, facem trecerea incet spre rolul de sora mai mare.”, a povestit Emily despre fetita ei cea mare, intr-un interviu pentru Ego.ro.

Emily si partenerul ei sunt in plin proces de amenajare a locuintei. S-au mutat recent in casa noua si au inceput renovarile, pentru ca isi doresc ca pana vine pe lume bebelusul sa fie totul gata. Vedeta a povestit ca la prima fetita a fost complicat sa o invete sa doarma singura, asa ca atunci cand va veni pe lume bebelusul, va avea camera lui inca de la inceput.

„Am avut un proces destul de lung cu dormitul Amedeei, tocmai de aceea ne-am propus bebe numarul 2 sa aiba camera lui si sa doarma singur de la inceput pentru ca am trecut-o cu noi in pat si acum ne este destul de greu sa o dezobisnuim, insa lucram la asta. Tocmai de asta am si insistat asa de tare sa ne mutam pentru ca vreau ca fiecare copil sa aiba camera lui si sa doarma separat si singur. Nu stiu daca o sa ne si iasa, dar cert este ca pana la urma l-am convins pe Andrei sa ne mutam si acum se desfasoara actiunea”, spunea Emily intr-un alt interviu, tot pentru Ego.ro.

FOTO: Facebook/Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Al doilea copil Pregatire copil fratior

Articole recomandate

Citeste si despre