Cum a inceput noul an scolar pentru copiii vedetelor. Imagini emotionante din prima zi de scoala

/ / Modificat: 2021-09-15
Cum a inceput noul an scolar pentru copiii vedetelor. Imagini emotionante din prima zi de scoala

Luna septembrie este o luna speciala pentru toti elevii. Copiii vedetelor nu fac exceptie. Emotiile sunt mari si pentru acestia, mai ales daca ajung pentru prima data in bancile scolii.

Pentru ca scoala a inceput in acest an in format clasic, vedetele s-au pregatit intens pentru serbarea de inceput de an. I-au aranjat pe cei mici, le-au pus ghiozdanul in spate, cu tot ceea ce aveau nevoie la ei, si au merg alaturi de acestia la scoala. Pe de alta parte, sunt si cateva vedete care au decis sa-I tina in continuare acasa pe cei mici, din teama ca acestia sa nu se infecteze cu noul Covid-19.

Anca Serea, pregatiri intense pentru copii si emotii mari in prima zi de scoala

Anca Serea s-a pregatit intens pentru inceputul noului an scolat. Copiii acesteia au mers astazi la scoala, unii, mai mici, s-au reintors la gradinita. In schimb, baiatul cel mare merge pentru prima oara la facultate.

M-am pregatit de scoala. Astept cu emoții inceputul acestui nou an scolar, mai ales ca David este la facultate, Sarah va avea examenul de admitere la liceu, Noah in clasa a-3a, Ava clasa intai si Moise si Leah sper ca vor merge la gradinița. Astazi ne-am propus sa mergem sa le cumparam rechizitele”, anunta in urma cu doar cateva zile Anca Serea pe Instagram.

Pregatirile insa s-au incheiat, iar astazi Anca Serea i-a insotit pe cei mici la scoala. A marcat momentul printr-o postare pe instagram care sa-i reaminteasca peste ani de aceasta zi importanta pentru copiii ei.

Astazi este prima zi de scoala, o zi incarcata de multe emotii, indiferent de varsta. Fie ca este vorba despre cei mici, care ajung sa treaca pentru prima data pragul scolii sau al gradinitei, fie despre cei mari care le sunt alaturi. Nu de putine ori se intampla ca noi adultii sa tremuram mai tare decat copiii, sa ne temem de noile provocari care li se astern si de modul in care le vor face fata. In scoala se formeaza obiceiuri bune, caractere, se acumuleaza cunostinte si se formeaza multe prietenii. Dascalii sunt pentru copii calauzitori in acest drum, alaturi de noi parintii si le multumim pentru rabdarea si intelegerea de care dau dovada neincetat. Astazi suntem norocosi si fericiti ca facem parte din minunata familie @olgagudynnintlschool si le mulțumim pentru bucuriile zilei ! Cu lacrimi in ochi , ma inclin cu respect si dragoste Omului @olgagudynn! Va doresc tuturor un an scolar cat mai bun, fara peripetii si multa sanatate, caci este mai buna decat toate!”, a scris Anca Serea pe Facebook.

Fiica Oanei Roman, pentru prima oara la scoala

O zi extrem de emotionanta a fost si pentru Isa, fiica Oanei Roman. Isabela Maria a inceput clasa I si a mers pentru prima oara la scoala. Vedeta a postat pe InstaStory momentele emotionante din viata fiicei sale.

Isa e pregatita pentru prima zi de scoala. Bafta tuturor copiilor in primul an scolar”, a fost urarea vedetei, din cadrul postarii.

Elena Gheorghe are baiat mare. A inceput clasa a III-a

Un nou an plin de emotii pentru elena Gheorghe si fiul acesteia. Vedeta a marcat evenimentul printr-o postare pe instagram in care apare alaturi de copil, din curtea scolii.

Clasa a lll a
Timpul zboara, nu trece…
Nu stiu cand m-am trezit, cand am avut timp sa iau si flori si sa ajung la timp dar am reusit
Mult succes tuturor in noul an scolar!”,
a scris Elena Ghoerghe in dreptul imaginii.

Jojo si-a dus copiii la gradinita si la scoala

Jojo are doi copii mari. Mezina, Zora, a inceput gradinita. In schimb, baiatul cel mare a inceput clasa a IV-a. Vedeta a fost nevoita sa se imparta intre cei doi copii si sa alerge dintr-un loc in altul.

Dimineata pe racoare am mers cu drag la gradinita! Zic ca am mers cu drag pentru ca chiar asa a fost. E prima oara dupa un an de pauza cand Zora isi doreste sa mearga la gradi! Doamne Ajuta sa o tina tot asa. Apoi ne-am dus baiatul la scoala. Emotii mari si acolo, mai ales ca acum e in clasa a IV-a.
Va dorim tuturor un an scolar linistit, cu realizari frumoase si sper sa putem merge la scoala asa cum se cuvine!”,
a scris Jojo in dreptul imaginii.

Ilinca Vandici, pentru prima data cu copilul la gradinita

Si pentru Ilinca Vandici a fost o zi importanta si extrem de emotionanta. Fiul acesteia a mers pentru prima oara la gradinita. Vedeta a postat pe Instagram o imagine emotionanta in care a recunoscut ca ea are mari emotii.

Prima zi de gradi dupa o vacanța plina de peripeții, calatorii si amintiri de neuitat! Super mari emoții pentru noi parinții si extrem de multe panici legate de copil si adaptarea lui… Daca reusim sa le depasim, totul va fi bine iar copilasii vor simți relaxarea noastra si vor privi programul ca pe ceva normal si distractiv! Eu inca incerc sa invaț relaxarea… La voi cum e? Mult succes tuturor!!!”, a scris Ilinca Vandici in dreptul pozei.

Vedete care nu-si duc copiii la scoala de teama coronavirusului

Desi pentru cei mai multi dintre copii scoala a inceput in format fizic, exista cateva vedete care au preferat sa-i tina acasa pe cei mici, riscul de infectare fiind foarte mare. Iata care sunt acestea:

1. Serban Copoț

Serban Copoț (38 de ani) este un familist convins. Artistul are doi fii, Tedi si Alexandru, iar soția lui, Roxana, este insarcinata in 7 luni cu cel de-al treilea copil. Cuplul a decis ca Tedi sa nu inceapa scoala anul acesta deoarece riscul este prea mare pentru Roxana, insarcinata fiind.

Mult succes si rabdare in noul an scolar, dragi parinți.

O sa avem nevoie! Sacrificii peste sacrificii si incertitudini epuizante …

Pe Tedi inca nu il ducem la scoala pentru ca este un risc prea mare pentru mami, care este in 7 luni. Credem ca prudența este cea mai buna opțiune.

Imi este sincer mila de parinții cu copii de clasa a VIII-a sau a XII-a. Multa sanatate va dorim in noul an scolar.

Sper sa iesim odata din pandemia asta …”, a scris prezentatorul de televiziune in mediul online.

2. Andreea Mantea

Andreea Mantea are un fiu adorabil, care a implinit deja 5 ani. Micutul David nu va merge insa anul acesta la scoala. Cel mai probabil, va incepe scoala la varsta de 6 ani. Intr-un interviu pentru Redactia.ro, Andreea Mantea sustinea ca ii este teama avant in vedere situatia actuala.

Inca nu stiu, nu m-am decis inca. Pe cat de tare mi-am dorit sa mearga la scoala, pe atat de tare ma ingrijoreaza situația actuala.

Voi astepta o perioada, sa vad evoluția cazurilor din Romania, apoi voi lua o decizie”, sustinea Andreea Mantea.

3. Mircea Badea si Carmen Bruma

Un alt cuplu care a decis sa nu-si dea copilul la scoala in acest an este Mircea Badea si Carmen Bruma. Vladut are 5 ani, varsta necesara pentru a incepe clasa 0. Cu toate acesta, Mircea Badea sustinea intr-un interviu acordat la finalul lunii august ca nu vrea sa-si duca copilul la scoala in acest an.

Eu, de exemplu, nu vreau sa duc copilul la scoala.

Deloc. Nu mi se pare in regula sa mearga la scoala. Nu mi se pare in regula sa mearga nici nepoata.

Se pune ca sunt un parinte si un unchi rau?”, declara Mircea Badea.

Surse foto: instagram.com

Articole recomandate

Citeste si despre