Cu ce se ocupa fiul Gabrielei Firea la 26 de ani. Acum este un prosper om de afaceri

/ / Modificat: 2021-11-04
Cu ce se ocupa fiul Gabrielei Firea la 26 de ani. Acum este un prosper om de afaceri

Fiul cel mare al Gabrielei Firea, Tudor Stefan, in varsta de 26 de ani, este acum un prosper om de afaceri. Din pacate insa, tanarul nu a reusit sa ia Bacalaureatul, obtinand nota 1 la Limba si Literatura Romana, dar asta nu l-a impiedicat sa intre in afaceri si sa faca chiar bani frumosi. 

Dupa ce a plecat de la Primaria Capitalei, Gabriela Firea s-a ocupat intens de afacerile familiei si l-a luat ca asociat si pe fiul sau. Mai mult de atat, firma ii poarta chiar numele lui Tudor, “Tudor Imob SRL”.

Fiul Gabrielei Firea a picat Bacalaureatul in 2014 

Fiul cel mare al Gabrielei Firea, Tudor, a atras atentia presei dupa ce in 2014 a picat Bacalaureatul. El a obtinut note extrem de proaste la examenul maturitatii. A luat 5,15 la istorie, nota 3,6 la Sociologie și  1,2 la Limba și Literatura Română.

In timp ce fiul sau pica Bacalaureatul, Gabriela Firea, primar la acea vreme, le dădea lecții olimpicilor români, la diferitele materii, despre cum ar trebui să fie educația în România.

”Fără sănătate și educație nu putem să mergem mai departe și nu ne putem considera o națiune puternică. De sănătate și educație avem nevoie cu toții, indiferent de starea noastră materială, de condiția noastră. (…) Cred că fiecare dintre voi conștientizează faptul că doar prin învățatură, prin educație, cultură, printr-un dialog permanent cu profesorii și cu sprijinul necondiționat și cu iubirea părinților veți putea să ajungeți în viață să faceți ceea ce vă doriți”, spunea Gabriela Firea elevilor olimpici din București, la momentul premierii acestora cu excursii și câte 1.000 de lei, prin programul „Proedus”.

Articole recomandate

Citeste si despre