Cu ce se confrunta Laura Cosoi, insarcinata pentru a patra oara: "Trec printr-o etapa de vulnerabilitate"

/ / Modificat: 2024-01-08
Cu ce se confrunta Laura Cosoi, insarcinata pentru a patra oara:

Laura Cosoi traieste una dintre cele mai frumoase perioade din viata ei, pe de-o parte, pentru ca este insarcinata din nou, dar si una dintre cele mai triste, dupa ce si-a pierdut mama. Ultima luna a fost incarcata de tot felul de emotii si sentimente pentru actrita, iar aceasta a fost sincera cu cei care o urmaresc.

Laura Cosoi cu un ochi rade si cu altul plange. Dupa ce si-a pierdut mama, in urma unei boli nemiloase, chiar inainte de Sarbatori, vedeta si-a anuntat fanii ca este insarcinata pentru a patra oara. Mama ei s-a stins in luna decembrie, iar Craciunul acesta a fost cel mai trist din viata sa. La inceputul anului, mai exact pe 2 ianuarie, chiar de ziua ei de nastere, Laura a anuntat ca asteapta cel de-al patrulea copil.

Cei care o urmaresc pe retelele de socializare au coplesit-o cu mesaje si felicitari, iar reactiile lor au emotionat-o pana la lacrimi. Laura Cosoi nu a incercat sa ascunda faptul ca are sentimente amestecate si ca este o perioada foarte intensa pentru ea si a transmis un mesaj in acest sens.

„Trebuie sa marturisesc ca va port o profunda recunostinta pentru faptul ca imi sunteti alaturi in aceasta perioada. Va multumesc pentru bunatate, grija, dragoste… am simtit fiecare cuvant de incurajare venit din suflet. Trec printr-o etapa de vulnerabilitate, cu sentimente amestecate si incerc sa iau fiecare lucru asa cum vine. Dar am inima plina, ca va am in viata mea!”, a scris vedeta, pe internet.

Laura Cosoi este casatorita cu omul de afaceri Cosmin Curticapean din anul 2015. Cei doi au impreuna trei fetite, iar anul acesta familia lor se va mari din nou, dupa cum a anuntat recent actrita. Rita, Vera si Lara vor mai avea un fratior sau o surioara in curand. Actrita nu a anuntat inca sexul bebelusului, desi sarcina este destul de avansata.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Laura cosoi copil Laura cosoi

Articole recomandate

Citeste si despre