Cu ce problema majora se confrunta Andreea Banica dupa ce a ramas fara bona

/ / Modificat: 2021-09-28
Cu ce problema majora se confrunta Andreea Banica dupa ce a ramas fara bona

Andreea Banica a marturisit in cadrul unei emisiuni TV ca a ramas fara bona in urma cu trei ani, iar de atunci se confrunta cu o mare problema. Artista a dezvaluit ca ea si sotul sau nu mai au timp pentru ei. Partenerul sau este foarte dedicat copiilor si petrece foarte mult timp cu cei mici. 

Vedeta a marturisit ca a incercat sa gaseasca o alta bona, insa fara succes. Atunci, sotul artistei a pus piciorul in prag si a decis ca se vor ocupa singuri de cei doi copii. 

„Am mai încercat alte bone”

„Vreau să fiu uneori cu soțul meu pe canapea doar noi doi. Nu știe că eu cer vacanțe destul de des, dar nu prea mi se oferă. Eu mi le iau singură, dar nu mai mult de patru zile că plânge copilul mic. Noah face 5 ani acum în noiembrie. Am rămas acum aproape 3 ani fără bonă. Recunosc faptul că atunci era zen când era bona.

Puteam să plec oricând și oriunde. După ce a plecat ea, nu mai știam pe unde să scot cămașa. Am mai încercat alte bone, dar nu a funcționat. Lucian a zis că ne ocupăm noi și atât. E unul din cei mai implicați tați pe care i-am văzut. Îl cert uneori că stă prea mult cu cel mic. Sofia a crescut și e independentă. Merge cu metroul singură la școală și o ducem doar până acolo.

Ea a luat decizia asta! Lucian e numai cu Noah tot timpul, mereu mi-o ia înainte. Când era mic nici nu mai apucam să schimb un pampers. El e bonă, mamă, tată. Are cu cine să semene pentru că socrul meu este la fel când este vorba despre Sofia. E o bucurie, ador iubirea asta și apropierea asta foarte importantă a lor, dar uneori îi spun că mai avem nevoie să ieșim amândoi la un restaurant”, a povestit Andreea Banica in cadrul emisiunii La Maruta, de la Pro TV. 

Articole recomandate

Citeste si despre