Cristina Spatar recunoaste ca banii sotului sunt foarte importanti: "Copiii mei sunt obisnuiti cu un nivel de trai foarte ridicat"

/ / Modificat: 2023-08-10
Cristina Spatar recunoaste ca banii sotului sunt foarte importanti:

Cristina Spatar pare ca si-a gasit in sfarsit linistea dupa divortul de tatal copiilor sai. Artista s-a casatorit recent cu un prosper om de afaceri din Ramnicu Valcea, iar recent a marturisit ca banii sotului sunt foarte importanti pentru ea, mai ales ca micutii ei sunt obsinuiti cu un nivel de viata foarte ridicat.

"Conteaza foarte mult. Copilasii mei au fost obisnuiti cu un nivel de trai destul de ridicat si nu numai. Cred ca oricine si-ar dori sa aiba copiii in siguranta, sa aiba alaturi de ei un barbat responsabil, un om care iubeste copiii si care are ce sa le ofere, pentru ca eu urma sa le ofer o educatie pana la sfarsit, pana ii faceam adulti . Atunci, a fost o treaba foarte binevenita faptul ca el este un potent om de afaceri. Plus ca eu invat foarte multe de la el si ma ajuta in viitoarele mele afaceri. Pentru mine, conteaza. Nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand ma gandesc la copiii mei, chiar imi doresc sa fie bine. De ce nu? Hai sa nu fim ipocriti si sa recunoastem! Da, sunt foarte incantata ca am un sprijin in el", a spus Cristina Spatar pentru viva.ro.

"Este un om foarte generos" 

Cristina Spatar are numai cuvinte de lauda la adresa sotului si spune ca nu numai ca este un barbat foarte bogat, dar si extrem de generos. De ziua ei de nastere, artista a primit 7 vile in Crevedia, care acum sunt in renovare. 

Artista are de gand sa isi faca un bussines, asa cum a sfatuit-o sotul sau. Astfel, ea se gandeste chiar la un azil de lux pentru batrani. Aceasta afacere merge foarte bine in strainatate.

"Tot timpul mi-a demonstrat ca este un om foarte generos. Oameni cu bani, cum zic eu, sunt foarte multi. Dar oameni generosi, barbati cu suflet, nu exista. Parerea mea este ca sunt foarte rari. El, de Valentines Day, mi-a oferit o masina de 300.000 de euro, un Mercedes Maybach Jeep, ca sa fiu in siguranta cu copiii si in turneele mele.

Intr-adevar, eu tot ii spuneam ca imi doresc un business al meu si m-a intrebat: "Ce anume? Ce business ti-ai dori?. I-am zis ca-mi doresc sa-mi fac un azil de batrani, de lux, unde sa ofer servicii de super calitate pentru oamenii in varsta, deoarece vazusem modelul din Londra. Mi-a recomandat sora mea, ea locuieste in Londra, in momentul de fata. "Uite, Elton John are o linie de azile de batrani, de lux, si merge foarte bine, toata lumea e incantata. Si am zis: "De ce nu?". Fac unul elegant, de lux, unde sa le ofer oamenilor servicii maxime, sa ma implic, sa le ofer absolut orice. O bisericuta, spectacole, sa le fac un cadru foarte fain, restaurante micute. Am vrut sa fac, am cochetat cu ideea asta.

I-am impartasit-o si a zis: "Da, e foarte frumos ce-ti doresti, am sa te sustin, dar iti dau un sfat. Ca sa poti sa te ocupi si de muzica, si de copii, iar, ulterior, ca sa ai timp si de mine – el s-a pus, saracul, pe ultimul plan – mai bine iti cumpar niste proprietati, pe care tu sa le dai la inchiriat si chiriile acelea sa-ti fie venit pasiv".

Si asa a ajuns sa-mi cumpere sapte vile aici, in Crevedia, si, ulterior, mi-a facut cadou de ziua mea cladirea asta despre care se stie. E in renovare si va avea in jur de 15-17 apartamente, iar la parter o sa aiba spatii comerciale. Uite ce baiat bun am gasit eu in Romania! (rade) La urma urmei, nu stiu daca eu am vreun merit, dar daca el a apreciat asa, inseamna ca merit", a mai spus artista.

Surse: viva.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bani Bani copii

Articole recomandate

Citeste si despre