Cristina Siscanu se chinuie sa-si intarce fetita. "M-am speriat"

/ / Modificat: 2019-11-12
Cristina Siscanu se chinuie sa-si intarce fetita.

Cristina Siscanu a fost una dintre mamicile care au sustinut alaptarea in public. Fetita sa si a lui Madalin Ionescu, Petra, are doi ani si jumatate si se afla in plin proces de intarcare, dar nu este foarte usor.

"Nu e usor sa intarci un copil la varsta de 2 ani si jumatate, si mai ales pe Petra, care la scurt timp dupa ce s-a nascut si-a pus singura sanul in gura cu manutele… de m-am speriat!," a spus Cristina Siscanu, potrivit VIVA!.

Mai vor un copil

Ajunsa la 35 de ani, Cristina Siscanu a marturisit ca isi mai doreste inca un copil, dar peste vreo 2 ani, acum fiind ocupata cu proiectele profesionale. Asa ne-am propus.

"Petra isi doreste si ea. Este topita dupa finuta Iris si ne spune mereu ca vrea un bebelus si il roaga pe tati sa puna o samanta in burtica mamei, ca sa creasca bebelusul. Madalin vrea si el inca un copil, doar ca acum suntem foarte prinsi in proiecte profesionale de anvergura. Ne-am construit o companie care se ocupa de crearea si implementarea de campanii de marketing, productii video pentru mediul online si pentru televiziune," a mai precizat Cristina Siscanu. 

Sotia lui Madalin Ionescu a fost pusa la zid de fiecare data cand si-a alaptat fetita in public  si a publicat pozele retelele de socializare.

"In trecut femeile cu prunci la san reprezentau obiect al picturilor, iar cel mai cunoscut exemplu este Fecioara Maria care a fost reprezentata astfel in atatea icoane si pe peretii atator biserici! Astazi insa avem nevoie de o lege ca sa ne putem hrani copilul fara oprelisti!," scria Cristina Siscanu pe retelele de socializare. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cristina siscanu Intarcare

Articole recomandate

Citeste si despre