Cristina Sincai, mama pentru prima oara la 48 de ani: "Dupa 4 ani de incercari si sperante"

/ / Modificat: 2023-10-11
Cristina Sincai, mama pentru prima oara la 48 de ani:

Prezentatoarea TV Cristina Sincai este in al noualea cer. A devenit mamica pentru prima oara la 48 de ani. Pentru a ajunge la aceasta minune, Cristina a facut mai multe tramente medicale. In sfarsit, visul ei s-a indeplinit cu ajutorul unui medic cunoscut. 

Cristina Sincai a dezvaluit ca procedura prin care a trecut a fost efectuata de catre cunoscutul ginecolog grec Andreas Vythoulkas. Tot el i-a supravegheat sarcina, insa i-a fost alaturi si la nasterea primului ei copil.

„Dupa 4 ani de incercari si sperante, cunoscuta prezentatoare TV, Cristina Sincai-Kiss, si-a implinit visul de a deveni mama, invingand toate obstacolele infertilitatii, cu ajutorul medicului specialist, Andreas Vythoulkas, M.D.”, arata o postare publicata pe pagina oficiala a clinicii in care a nascut jurnalista.

Cine este Cristina Sincai 

Nascuta pe 14 noiembrie 1975 in Bucuresti, Cristina Sincai este absolventa a Liceului Teoretic Al. I. Cuza din Capitala, sectia limbi straine. A urmat apoi cursurile Facultatii de Jurnalism, Universitatea Hyperion, fiind licentiata la Universitatea Bucuresti in specializarea Jurnalism multimedia.

Din anul 2011, Cristina Sincai lucreaza la Romania TV, unde modereaza emisiunea Newsline.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Vedete gravide

Articole recomandate

Citeste si despre