Cristina Cioran si-a botezat fiica la varsta de 10 luni. Cati nasi a avut micuta

/ / Modificat: 2022-05-31
Cristina Cioran si-a botezat fiica la varsta de 10 luni. Cati nasi a avut micuta

Cristina Cioran si-a botezat fiica in weekendul care tocmai a trecut. Micuta Ema a avut la botez nu mai putin de trei perechi de nasi.

Cristina Cioran si Alex Dobrescu au fost extrem de emotionati la botezul fiicei lor, dar si extrem de fericiti ca s-au aflat in aceasta ipostaza.

Micuta Ema a purtat o rochita roz si sandale in aceeasi culoare.

 Avand in vedere a asteptat pana la 10 luni pentru a o boteza pe fetita, Cristina Cioran a tinut sa dea explicatii privind motivul pentru care a decis sa faca asta atat de tarziu.

“La 10 luni si 10 zile, 10kg jumate s-a intamplat si botezul Emei! Stiu, o sa ziceti ca e un copil greu! Este! Si ce bine ca este 🤣🤣🤣🤣🤣 o sa ma intrebati de ce asa tarziu? Am vrut sa fie cald , am vrut petrecere sa ne distram si a fost foarte bine! Am avut o slujba grozava de botez tinuta de dragul nostru Preotul Vasile Ioana, am invatat si inteles multe! Am fost foarte emotionata si Multumesc tuturor care au fost alaturi de noi in aceasta zi atat de importanta pentru noi! La party ne am-dezlantuit!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”, a scris Cristina Cioran, pe contul sau de socializare.

Dupa botez, a urmat o petrecere la un restaurant select din Bucuresti. A fost insa o petrecere restransa la care au participat doar persoane apropiate cuplului.

FOTO: instagram.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cristina Cioran

Articole recomandate

Citeste si despre