Cristina Cioran, noi detalii despre starea fiicei sale. Vedeta a facut anuntul cu ochii in lacrimi

/ / Modificat: 2021-08-03
Cristina Cioran, noi detalii despre starea fiicei sale. Vedeta a facut anuntul cu ochii in lacrimi

Cristina Cioran trece prin momente foarte grele. Vedeta a nascut prematur in urma unei toxiinfectii alimentare. Ea a fost externata din spital, insa fetita ei are inca nevoie de ingrijiri medicale si a ramas in spital.

Cristina a fost sa isi viziteze din nou fiica si a venit cu noi detalii despre starea micutei. Vedeta a facut anuntul cu ochii in lacrimi. Se pare ca din cauza restrictiilor Covid, Cristina Cioran isi poate vizita fiica de doua ori pe saptamana.

„Va multumesc pentru toate gandurile bune, Ema e bine, e pe drumul cel bun, face in fiecare zi cate un pas important pentru ea. Acolo, in salon la incubatoare, mai are patru colegi de camera, doua fetite si doi baietei, in aceeasi situatie, iar mamicile lor ii pot vedea in aceleasi conditii: de doua ori pe saptamana, cu test covid si cu aprobare de la management. Este foarte greu. Va rog si pe voi sa intelegeti ca asta e situatia, nu este nimeni de blamat, dar COVID-ul asta, care ne-a dat peste cap! Va pup, va iubesc si va multumesc!” , a spus Cristina Cioran, pe retelele de socializare.

Taguri Vedete copii Cristina Cioran

Articole recomandate

Citeste si despre