Cristina Cioran, noi detalii despre fiica ei. Cand va fi externata din spital micuta Ema

/ / Modificat: 2021-08-11
Cristina Cioran, noi detalii despre fiica ei. Cand va fi externata din spital micuta Ema

Cristina Cioran a trecut prin clipe de cosmar in urma cu cateva saptamani cand a nascut prematur. Din pacate, travaliul s-a declansat mult mai devreme, iar vedeta a ajuns de urgenta la spital din cauza contractiilor. A nascut la inceputul lunii iulie, insa micuta Ema este si acum internata, deoarece trebuie sa ia in greutate, iar medicii o monitorizeaza non-stop. 

Cristina nu a putut sa stea alaturi de fiica ei in spital, deoarece regulile sunt foarte stricte in unitatile medicale din cauza pandemiei de coronavirus. Ea are voie sa isi viziteze fiica de doua ori pe saptamana. 

Ea a marturisit ca nu si-a imaginat ca sunt atat de multi parinti care trec prin aceste emotii cumplite si care trebuie sa spere cu toata puterea ca micutii lor sa castige in lupta cu viata.

”Nu mi-am imaginat ca suntem atat de multi si multe, cele care trecem prin astfel de momente si vreau sa va spun ca ma ajuta enorm sa merg mai departe si sa prind curaj. Ema e puternica, are o strangere de mana ca tati, zambet ca mami, curaj si ambitie. Ema mea a ramas in spital sub atenta ingrijire a medicilor care au salvat-o. Nu stiu cum si nu pot sa exprim ceea ce simt pentru ce au facut pentru noi si fac zilnic pentru ea”, a mai scris Cristina Cioran pe Instagram, incurajandu-le pe celelalte mame sa fie puternice si sa se gandeasca la tot ce este mai bun.

Cristina a marturisit de curand ca Ema trebuie sa stea putin mai mult in spital decat au preconizat. 

“Copilul este bine! Este in spital inca, asteptam sa o luam acasa. O data pe saptamana avem voie sa o vizitam, ci nu de doua ori, cum ni s-a spus initial. Alex a fost o singura data sa isi vada fetita, am fost impreuna.

Nu stiu cat o sa mai stea in spital, nu depinde de mine, depinde de evolutia sa si de ce spun medicii. Important este ca ea sa fie bine, sa fie sanatoasa. Cred ca va mai ramane inca doua saptamani pe langa cele trei, cat a stat pana acum”, a marturisit Cristina pentru impact.ro. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bebelus prematur Cristina Cioran

Articole recomandate

Citeste si despre