Cristina Cioran, noi detalii despre fetita ei. Se pregateste de un eveniment foarte important

/ / Modificat: 2021-09-22
Cristina Cioran, noi detalii despre fetita ei. Se pregateste de un eveniment foarte important

Cristina Cioran este in sfarsit o femeie implinita. Dupa ce a trecut prin mari greutati si momente de cosmar, dupa ce a nascut prematur, iar fetita ei a stat mai multe saptamani in spital la Terapie Intensiva, acum actrita a marturisit ca este foarte fericita, iar micuta Ema se simte foarte bine.

In plus, Cristina a marturisit ca in curand va avea loc si botezul fetitei. Vedeta si iubitul ei au stabilit deja data evenimentului si spera ca pandemia sa nu le dea planurile peste cap, deoarece isi doresc sa faca o petrecere cu fast, la care sa participe toti apropiatii.

Acum, micuta Ema se simite foarte bine, creste frumos, iar Cristina nu isi mai incape in piele de fericire. 

„Sunt foarte bine. Ultima oara cand am vorbit se preconiza ca voi naste chiar azi, 21 septembrie. Ema s-a grabit si stia ea de ce se grabeste. Noi am stabilit numele Ema cu mult inainte sa se nasca ea, iar ea s-a nascut de Sfantul Emilian.

De cand s-a nascut si pana am reusit sa o luam din spital a fost o perioada extrem de grea, cu sentimente contradictorii, cu ganduri de tot felul. Nu stiam ce se va intampla, aveam o stare foarte ciudata. Nimeni nu iti poate spune ca totul perfect, ar fi lipsa de profesionalism', a povestit Cristina Cioran intr-o emisiune tv, potrivit cancan.ro.

Taguri Cristina Cioran

Articole recomandate

Citeste si despre