Cristina Cioran este extrem de fericita! Si-a adus fetita acasa! Prima fotografie cu micuta Ema

/ / Modificat: 2021-09-04
Cristina Cioran este extrem de fericita! Si-a adus fetita acasa! Prima fotografie cu micuta Ema

Cristina Cioran a avut parte de o nastere dificila, iar copilul s-a nascut prematur, la doar 29 de saptamani. Prin urmare, micuta Ema a fost spitalizata timp de mai multe saptamani. Aceasta a stat la incubator pana in momentul in care a reusit sa ia in greutate.

Ema a stat mai bine de o luna internata in spital. Cristina Cioran o putea vizita doar de doua ori pe saptamana, din cauza restrictiilor impuse de pandemie. A fost o perioada foarte dificila pentru Cristina, care nu putea fi altaturi de fiica ei.

Din fericire ce a fost mai rau a trecut, iar acum fetita a ajuns la greutatea necesara pentru a putea fi externata. A ajuns in sfarsit acasa alaturi de mama si tatal ei care se bucura nespus de minunea din viata lor.

“Acasa, in sfarsit! Ema fericita, mami si tati lesinati! Va multumim pentru sustinere si incurajari! Va pupam!”, a scris Cristina Cioran pe Instagram, in dreptul unui video scurt in care se poate observa ca micuta Ema sta linistita in patutul ei. Cu toate acestea, Cristina Cioran a ales sa nu ii afiseze chipul fetitei, pentru a o proteja.

Cristina Cioran, surprinsa de numarul de mame care nasc prematur

Cristina Cioran a avut o sarcina lipsita de probleme, insa nasterea a fost una prematura. Vedeta a nascut la doar 29 de saptamani, pe 18 iulie. A avut parte de emotii greu de imaginat pentru fiica ei, nestiind daca va surpavietui sau nu.

Aceasta a ramas insa uimita sa constate ca multi parinti trec prin aceeasi drama si spera ca micutii lor sa aiba puterea de a castiga lupta cu viata.

“Nu mi-am imaginat ca suntem atat de multi si multe, cele care trecem prin astfel de momente si vreau sa va spun ca ma ajuta enorm sa merg mai departe si sa prind curaj. Ema e puternica, are o strangere de mana ca tati, zambet ca mami, curaj si ambitie”, scria la acea vreme Cristina Cioran pe Instagram.

Taguri Cristina Cioran

Articole recomandate

Citeste si despre