Cristina Cioran, dezvaluiri despre sarcina. Ce tratament face vedeta TV

/ / Modificat: 2021-06-03
Cristina Cioran, dezvaluiri despre sarcina. Ce tratament face vedeta TV

Cristina Cioran este in culmea fericirii de cand a aflat ca este insarcinata. In cea mai frumoasa perioada din viata sa, fosta prezentatoare de la "Acces Direct" are mare grija sa fie o "gazda" buna pentru bebelusul pe care il va tine in brate peste cateva luni.

Cristina Cioran este insarcinata in sase luni si are grija ca schimbarile uriase prin care trece corpul sau sa nu ii afecteze foarte tare organismul si pielea. Actrita a decis sa urmeze un tratament special, care sa faca sarcina o experienta minunata.

Cristina Cioran, insarcinata cand aproape incetase sa se mai viseze mama

Vestea ca va avea un copilas a luat-o prin surprindere pe Cristina Cioran. La 43 de ani aproape incetase sa mai spere ca va avea un copil, mai ales ca nu reusise sa isi refaca viata dupa despartirea de Traian Vaduva, cu care avusese o relatie lunga si intensa.

Nu si-a pierdut, insa, speranta ca va gasi iubirea, iar barbatul care a reusit sa o cucereasca i-a redat zambetul si pofta de viata. Dupa numai cateva luni de relatie Cristina si iubitul ei au aflat ca vor deveni parinti, iar acum se stie ca peste doar patru luni vor primi in viata lor o fetita.

Cristina face deja planuri legate de cum isi va educa si rasfata fiica, fara a dori sa o transforme intr-un copil alintat peste masura. Pana atunci, insa, actrita are grija mare de ea, pentru a fi o mamica tanara si care radiaza si de frumusete, nu doar de fericire.

Tratamentul revolutionar la care a apelat Cristina Cioran

Pielea si tenul au nevoie de ingrijire speciala in sarcina, date fiind schimbarile hormonale, dar si kilogramele care se acumuleaza in cele nou luni. Adepta a tratamentelor de infrumusetare, vedeta a decis sa apeleze la o solute naturala, asa ca se bazeaza pe o tehnica ce foloseste celule stem si s-a lasat pe mainile unui specialist.

"Toata lumea imi spune ca arat foarte bine gravida. Sunt adepta tratamentelor cat mai naturale de infrumusetare, cat mai fine. Am ales tratamentul cu celule stem pentru ca nu poti folosi ceva chimic in perioada asta. E mai bine sa te indrepti spre ceva cat mai natural si cat mai putin invaziv", a explicat Cristina Cioran, la Teo Show.

Nu o sperie varsta inaintata la care devine mama

Cristina Cioran se pregateste sa isi tina in brate primul copil si nimic nu ii poate umbri fericirea. Este convinsa, in plus, ca iubitul sau ii va fi alaturi in toate momentele importante:

Cred ca va fi panica, dar el va sta calm. Nu e nicio problema ca eu o sa am 53 de ani cand ea va avea 10. Nu imi place alintatura si nu cred ca-si va avea locul in cresterea sa. Mi-as dori sa fie un copil sincer.

Actrita a decis ca fiica sa va purta numele Ema.

Probleme in primele luni de sarcina

Desi primele luni de sarcina nu au fost tocmai usoare, Cristina Cioran savureaza din plin intreaga experienta, mai ales ca si-a dorit cu ardoare sa devina mama.

Este o sarcina dorita, ne-am dorit foarte mult sa devenim parinti; nu stiu daca ne-am pregatit. E o relatie neasteptata, ne-am dorit sa facem si copii. Stiu ca va fi greu. Primele trei luni au fost grele, mi-a fost rau, dar le astept si pe celelalte. Trebuie sa nasc in septembrie, iar acum fac un tratament cu hormoni recomandat de medicul meu.

Foto: Facebook/Cristina Cioran

Taguri Sarcina 40 ani Vedeta Cristina Cioran

Articole recomandate

Citeste si despre