Cristina Cioran, dezvaluiri despre relatia pe care o are fiica ei cu Alex Dobrescu dupa despartire

/ / Modificat: 2023-05-29
Cristina Cioran, dezvaluiri despre relatia pe care o are fiica ei cu Alex Dobrescu dupa despartire

Cristina Cioran si Alex Dobrescu s-au despartit in urma cu 7 luni. Cei doi au impreuna o fiica, pe Ema, in varsta de aproape doi ani. Ema s-a nscut prematur, la doar 7 luni, in iulie 2021.

Desi cuplul astepta cu nerbdare sa-si imparta viata impreuna, cei doi urmand sa se casatoreasca in curand, in toamna anului trecut, Cristina Cioran a ales sa puna punct relatiei dupa numeroase scandaluri si incercari de a mai da o sansa relatiei.

Pana la urma aceasta a spus stop, mai ales ca se poate descurca singura sa-si creasca fiica.  Aceasta a inchiriat un apartament in Capitala, iar mama ei a venit din Constanta  sa o mai ajute cu cresterea Emei, in timp ce Cristina este la munca.

Ce relatie are Ema su Alex Dobrescu

Deci Cristina Cioran si Alex Dobrescu au ales sa-si spuna adio, Alex se implica in continuare in crestrea Emei, povesteste Cristina. Aceasta a declarat ca Alex pune binele fetitei pe primul loc.

“Cu Alex, fostul meu iubit, barbatul cu care am un copil sunt in relatii foarte bune si este foarte implicat. Am observat ca Ema, fiica noastra, este foarte fericita cand se vede cu el”, a declarat Cristina Cioran pentru click.ro.

Mama Cristinei, cel mai mare ajutor

Desi Alex Dobrescu se implica in cresterea Emei, cel mai mare ajutor al Cristinei ramane mama acesteia, cu atat mai mult cu cat vedeta doreste se reintoarce la munca, Ema implinind deja doi ani.

“Mama ma ajuta foarte mult, chiar o voi lasa cateva zile la mama pe Ema, in perioada urmatoare, ca sa pot sa fac filmarile pentru cooking show. Acum vreau sa revin in activitate, deci concediu…nu cred ca o sa am. Momentan sunt implicata in cateva proiecte vara asta, sigur mai vin si pe parcurs.

Voi lansa si un canal de Youtube cat de curand, un canal de cooking, retete simple, gatite de mine, cu pricepere dar si stangacie, deoarece nu sunt un profesionist in domeniu, dar imi place mult sa gatesc si imi gasesc relaxarea in a-i face pe ceilalti fericiti. In rest, sunt foarte bine, mereu este loc de mai bine asta stim cu totii”, a declatat Cristina Cioran pentru sursa citata.

FOTO: wowbiz.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Relatie copil parinte Tata copii Cristina Cioran

Articole recomandate

Citeste si despre