Cristina Cioran, despre trauma traita in copilarie. Ce patea actrita la scoala: "Primeam la palmuta foarte rau"

/ / Modificat: 2023-11-08
Cristina Cioran, despre trauma traita in copilarie. Ce patea actrita la scoala:

Cristina Cioran a vorbit recent despre una dintre traumale care i-au marcat copilaria. Actrita a povestit despre educatia pe care a primit-o, dar si despre faptul ca invatatoarea ei apela adesea la pedepse fizice. 

Vedeta a povestit ca doamna invatatoare avea un bat verde de plastic cu care ii lovea peste palme atunci cand nu erau cuminti, iar aceste semne de buna purtare le resimte chiar si astazi.

„Pot sa spun doar atat: doamna mea invatatoare, din nefericire, avea un bat verde din plastic, iar palmutele astea, daca ti se par foarte muncite, sa stii ca sunt foarte lovite. Din copilaria mea. Primeam la palmuta foarte rau. Nu as merge pe educatia asta”, a dezvaluit Cristina Cioran, pentru ego.ro. 

Cristina Cioran a fost profund marcata de acea perioada copilariei sale si spune ca nu este de acord sub nicio forma cu agresiunea fizica. 

Actrita a povestit ca una dintre profesoarele pe care a iubit-o foarte mult nu a ridicat nici macar o data tonul la ei, daramite sa ii loveasca. 

„Nu cred in altoirea copiilor, nu cred in spanking (nr. palmuiri) decat in alte conditii (rade), deci nu cred in agresiune fizica. Imi aduc aminte de o profesoara de limba romana, pe care am iubit-o, am adorat-o, am respectat-o, niciodata nici macar nu a ridicat tonul”, a mai dezvaluit actrita, potrivit sursei mentionate anterior. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Traume copii Traume emotionale copii Copilarie Cristina Cioran

Articole recomandate

Citeste si despre