Cristina Cioran, anunt cu ochii in lacrimi: "Sunt insarcinata la 43 de ani"

/ / Modificat: 2021-03-24
Cristina Cioran, anunt cu ochii in lacrimi:

Cristina Cioran a anuntat, cu ochii in lacrimi, ca este insarcinata pentru prima oara, la 43 de ani. Este foarte fericita si a marturisit ca trece prin cea mai frumoasa perioada a vietii sale. 

Cristina si iubitul sau Alex si-au dorit enorm sa devina parinti. Vedeta a marturisit ca nu se astepta insa ca minunea sa se intample atat de repede. 

“Am avut mari emotii, mai ales ca multe fete pierd sarcinile in ziua de astazi. Iubitul meu credea ca se va intampla foarte repede, eu eram mai sceptica, la 43 de ani. Sunt insarcinata in 3 luni, imi cer scuze celor carora nu am putut sa le spun. Asa sunt primele luni, analize, e greu. El s-a bucurat foarte tare, nu stiam cum sa ii spun. Mi-am luat un test, eram la munca, i-am dat o poza si a inceput sa urle, sa spuna tuturor. Este o sarcina dorita, am vrut sa facem si copil. Ma simt extraordinar, abia ce am aflat rezultatul testelor, saptamana trecuta.

Abia astept, viata mea va fi si mai frumoasa, dar stiu ca va fi greu. Mi-a fost rau in aceste luni. Mamei nu ii venea sa creada, ea sta la Constanta. Sora mea are un baietel, este in Anglia. Mama mereu ma intreba cand ii fac un nepotel. Sora mea nu se oprea din tipat cand i-am zis. Am intrat in trimestrul doi, ar trebui sa nasc in septembrie. In prima luna mancam mult si s-a si vazut. Pofte aveam si inainte si nu eram gravida. Mi-a fost indicat sa fac si un tratament cu hormoni. (…) Abia astept sa fim colegi, sa ne vedem aici la Vorbeste Lumea saptamana de saptamana”, a sustinut Cristina Cioran, miercuri, la PRO TV.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cristina Cioran

Articole recomandate

Citeste si despre