Cristina Cioran a publicat prima imagine cu chipul fetitei sale. Cum arata micuta Ema

/ / Modificat: 2021-09-13
Cristina Cioran a publicat prima imagine cu chipul fetitei sale. Cum arata micuta Ema

Cristina Cioran este in sfarsit alaturi de fetita ei Ema, dupa ce micuta a stat mai multe saptamani in spital la Terapie Intensiva dupa ce vedeta a nascut prematur. 

Ema a stat doua luni internata in spital, insa acum, de cateva saptamani, este in sfarsit la mamica ei in brate. A fost o perioadă foarte grea pentru Cristina Cioran și iubitul său, Alex, în care tot ce au putut să facă a fost să spere că lucrurile vor intra în normal.

”Acasă, în sfârșit! Ema fericită, mami și tati leșinați. Vă mulțumim pentru susținere și încurajare! Vă pupăm.”, a scris pe internet Cristina Cioran, după venirea acasă a fetiței sale.

”Sunt foarte fericită. Nu ne putem lua ochii de la ea. Sunt foarte emoționată, și eu, și Alex, și mama care e aici, lângă noi. Am trăit sentimente contradictorii, a fost foarte ciudat. Acum este liniște și pace”, a povestit fericita mămică ulterior.

După ce greul a trecut și fetița lor a ajuns acasă, iubitul Cristinei Cioran a publicat și prima fotografie cu bebelușa. Micuța Ema poate fi văzută dormind pe pieptul lui.

Articole recomandate

Citeste si despre