Cristina Cioran a fost externata. Fiica ei a ramas la spital. Ce se intampla cu micuta

/ / Modificat: 2021-07-21
Cristina Cioran a fost externata. Fiica ei a ramas la spital. Ce se intampla cu micuta

Cristina Cioran a fost externata astazi, dupa ce a trecut prin momente de cosmar in urma cu patru zile, cand a nascut prematur. 

Vedeta a ajuns acasa, insa, din pacate, fetita ei, Ema, a ramas in spital, la Terapie Intensiva. Logodnicul Cristinei a explicat care este starea micutei si cat trebuie sa mai ramana in spital. Ea trebuie sa fie in continuare monitorizata de medici. 

Cristina Cioran s-a externat astazi, la 4 zile de cand a adus-o pe micuta Ema pe lume, dar fetita a ramas internata la Terapie Intensiva. Logodnicul Cristinei a realizat precizari importante, explicand ca bebelusul va mai petrece inca doua saptamani in spital, pentru a creste in greutate si a fi monitorizata indeaproape de cadrele medicale. Inainte sa fie externata, fetita Cristinei Cioran trebuie sa ajunga la o anumita greutate.

„Cristina este bine. Nu as putea sa zic ca a trecut printr-o cumpana a vietii. Pentru ca nu este nici prima, nici ultima femeie care a nascut sau care o sa nasca prematur. Fetita este bine acum, este la incubator. Am avut emotii, este un lucru normal, insa eu eram deja pregatit pentru ca mai am un baietel de cinci anisori deja. Stiu ce ma asteapta', a declarat Alexandru Dobrescu, pentru Playtech.ro.

„Cristina s-a externat singura. Fetita o sa mai stea inca doua saptamani in spital, ca sa ajunga la greutatea care trebuie. Acum are in jur de doua kilograme', a mai adaugat Alexandru Dobrescu, iubitul Cristinei Cioran.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Nou-nascut Spitale copii Cristina Cioran

Articole recomandate

Citeste si despre