Cristina Cioran a anuntat ce nume va purta fetita sa. Este scurt si foarte frumos

/ / Modificat: 2021-05-12
Cristina Cioran a anuntat ce nume va purta fetita sa. Este scurt si foarte frumos

Cristina Cioran a ramas insarcinata pentru prima oara la 43 de ani. Vestea sarcinii a fost o imensa bucurie pentru actrita, care isi dorea enorm sa devina mamica. Cristina si iubitul sau Alex Dobrescu au ales deja numele pe care il va purta fiica lor.

Astfel ca dupa indelungi negocieri, cei doi au decis ca micuta care urmeaza sa vina pe lume peste patru luni sa poarte numele Ema. 

“Draga mea EMA, abia astept sa te tin in brate!”, a scris Cristina Cioran, pe Instagram.

Invitata in cadrul emisiunii Vorbeste Lumea, Cristina Cioran a spus si cine a inspirat-o sa aleaga acest nume. 

„Numele a fost pe lista Lorei, Ema se numeste fetita mea. Este un nume la care m-am gandit de cand am ramas insarcinata si cred ca i se potriveste foarte bine. Un singur prenume, am stabilit deja”, a spus Cristina Cioran, in emisiunea “Vorbeste lumea”, de la Pro TV.

Sarcina a fost o mare surpriza pentru Cristina Cioran, care se impacase cu ideea ca nu va deveni mama. 

„Un medic ginecolog mi-a zis ca nu am nici o sansa la varsta asta sa mai raman insarcinata. Dar am gasit-o pe doctorita mea, care m-a incurajat, si uite ca am ramas insarcinata pe cale naturala. Am facut niste analize, care au iesit ok. Am si un fibrom, indicatia e de cezariana. Nu pot naste natural, e si varsta. Cunosc femei care au ramas natural la 47 de ani. Nu aveam o mare problema daca nu ramaneam gravida, ma duceam in vacante, in cluburi, aveam eu ce face”, a spus actrita, la Antena Stars.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cristina Cioran

Articole recomandate

Citeste si despre