Cristina Balan si-a botezat fiica, pe Nadeea Sofia! „A iesit la iveala dragonul din mine, voiam sa imi iau copilul in brate”

/ / Modificat: 2023-05-26
Cristina Balan si-a botezat fiica, pe Nadeea Sofia! „A iesit la iveala dragonul din mine, voiam sa imi iau copilul in brate”

Cristina Balan a nascut o fetita anul trecut, inainte de Revelion!

Anul trecut, chiar inainte de Revelion, Cristina Balan a nascut o fetita perfect santatoasa, Nadeea Sofia. Castigatoarea de la „Vocea Romaniei” a ales sa isi aduca fiica pe lume acasa, in cada si a inlocuit medicul obstetrician cu o doula. Ea a povestit, la vremea respectiva, ca a luat aceasta decizie fiindca in urma cu 10 ani, cand i-a adus pe lume pe gemenii Toma David si Matei Nikolas, amandoi diagnosticati cu sindromul Down, a avut parte de o experienta traumatizanta din cauza medicului, care a fost destul de brutal.

„Prima nastere a fost traumatizanta pentru mine, pentru ca a si venit prematur. In afara de asta, nu am nascut cu medicul care mi-a urmarit sarcina, ci cu un medic de garda, care a fost brutal. Acum mi-am dorit foarte mult sa am doula, care este o specialista in nasteri si nu numai, adica si postpartum se ocupa de mamica si prenatal. Sunt cateva intalniri, ne cunoastem, vorbim, raspunde la orice nelamurire, este suport emotional, psihic, dar bineinteles ca si fizic. Am fost monitorizata cat a fost necesar (n.r. – la medic), tocmai pentru ca mi-am dorit sa fiu sigura ca este intors copilul in pozitia care trebuie”, a povestit Cristina Balan, in emisiunea „Teo Show”.

Cristina Balan si-a botezat fiica, pe Nadeea Sofia! Cum a decurs ceremonia

Pe 30 decembrie 2022, Nadeea Sofia a venit pe lume, iar artista spune ca nasterea a decurs exact asa cum si-a dorit. Micuta a fost crestinata pe 20 mai, iar Cristina a recunoscut, in emisiunea „La Maruta”, ca a fost extrem de emotionata si stresata la botez, fiindca nu isi dorea ca fetita sa planga. 

„Am fost foarte stresata la botez, nu voiam sa planga. A iesit la iveala dragonul din mine, voiam sa imi iau copilul in brate. Nu a plans atat de tare niciodata in cele 5 luni de viata. Era si obosita, era ora de nani. Gemenii sunt fascinati de ea, ma ajuta cu scutecele, imi aduc hainutele, suntem o echipa. Vor sa o ia in brate, o fac sa rada, sunt tare incantati de ea. Ei implinesc 10 ani in august. Atunci am decis sa facem petrecerea de botez, sa ii sarbatorim pe toti trei”, a spus vedeta, la emisiunea lui Maruta.

Artista a mai marturisit ca traieste cea mai frumoasa perioada din viata ei si ca daca gemenii nu ar fi solicitat-o atat de mult, cu siguranta ar mai fi facut si alti copii:

„Traiesc o perioada atat de frumoasa, zambesc mereu. Chiar vorbeam cu sotul meu ca daca nu erau gemenii care sa ne solicite atat de mult aveam deja vreo 5-6 plozi. Treaba merge atat de frumos… Este extraordinar de linistita, de draga, pare un copil intelept, nu stiu cum sa spun”, a explicat Cristina Balan. 

  • Surse: viva.ro, libertatea.ro
  • Foto: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Botez copii Botez fetita

Articole recomandate

Citeste si despre