Cristina Balan este insarcinata pentru a doua oara. Artista mai are doi baieti gemeni

/ / Modificat: 2022-09-15
Cristina Balan este insarcinata pentru a doua oara. Artista mai are doi baieti gemeni

Cristina Balan, fosta solista a trupei Impact si castigatoare a unui sezon de Vocea Romaniei este insarcinata din nou. Artista a tinut totul in secret pana acum si a facut anuntul abia la sase luni de sarcina. Cristina si sotul ei asteapta o fetita de data aceasta si i-au ales deja si numele. Cei doi mai au impreuna o pereche de gemeni, care abia asteapta sa o cunoasca pe surioara lor.

Cristina Balan a dat vestea ca va fi mamica din nou, prin intermediul retelelor sociale. Artista a postat primele imagini cu burtica de gravida si a dezvaluit chiar ca a ales numele fetitei ce va veni pe lume undeva in jur de 10 ianuarie:

„Va impartasesc si voua bunavestire, dupa o lunga perioada de discretie. Astazi se implinesc 6 luni de cand a aparut minunea in viata noastra: Nadeea Sofia. Baietii sunt foarte incantati ca vor avea o sora. Noua inca ni se pare ceva extraordinar”.

Artista si sotul ei vor fi, asadar, parinti din nou. Cei doi mai au impreuna o pereche de gemeni, Toma si Matei, care au implinit recent 9 ani. Baietii s-au nascut cu sindromul Down, iar parintii lor se straduiesc in fiecare zi sa le ofere o viata normala si isi dedica mare parte din timp lor. Povestea nasterii gemenilor este una foarte emotionanta, deoarece parintii lor au stiut ca micutii au sindromul Down, insa nu au luat in calcul nicio clipa sa renunte la sarcina, dupa cum a povestit in trecut Cristina Balan. Copiii au venit pe lume prematur, asa cum se intampla frecvent in cazul gemenilor.

Cristina Balan si-a numit si gemenii inainte de a veni pe lume

Mama lor a povestit, la un moment dat, cum a fost pentru ea momentul in care a aflat ca bebelusii au acea anomalie genetica. Se intampla la morfologia din trimestrul al doilea de sarcina.

„Nu m-a speriat si nu m-a clintit din hotararea de a-i naste. Nici nu mi-am pus problema altfel decat asa. Stiam ca am drept la avort medicinal, citisem, m-am informat in cam toate aspectele, dar nu a existat aceasta optiune. Mi s-a parut de o ipocrizie iesita din comun sa ma fi bucurat atat de mult de sarcina pana in acel moment, vorbeam cu ei, le povesteam, le pusesem numele, dupa pozitiile pe care le aveau in burta, Toma era in stanga, Matei era in dreapta, fiecare dintre noi isi adjudecase cate un copil, Gabi il avea pe Toma, iar eu pe Matei, deci aveam o relatie cu copiii nostri, iar brusc toate astea sa dispara fiindca nu mai aveau 46 de cromozomi, ci 47?

Vestea aceasta poate veni chiar daca ai facut toate testele necesare, iar acestea arata o sarcina perfect sanatoasa. „Surpriza” poate aparea de oriunde. In momentul de dinaintea conceptiei fiecare ar trebui sa-si puna niste intrebari, sa vada cat de pregatit este pentru ca a avea un copil nu inseamna doar curcubeie, rasete si dansuri. Copilul face si febra, poate face si boli, asta este viata. Asa incat trebuie sa-ti pui intrebari: pana unde sunt dispus sa merg? Cum mi-as iubi copilul? Neconditionat sau am niste asteptari?”, a povestit Cristina Balan, intr-un interviu pentru Life.ro

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Insarcinata Al treilea copil

Articole recomandate

Citeste si despre