Cristi Borcea, marturisiri despre ce inseamna sa fii tata a 9 copii

/ / Modificat: 2020-07-08
Cristi Borcea, marturisiri despre ce inseamna sa fii tata a 9 copii

Cristi Borcea are noua copii cu patru femei diferite! Acum, omul de afaceri a facut anuntul despre cel de-al 10-lea copil. 

La 51 de ani, Cristi Borcea a marturisit ca nu si-ar mai dori mostenitori, insa daca sotia lui, Valentina Pelinel, isi va dori inca un copil nu o va refuza, mai ales ca ea este cea care se ocupa indeaproape de micuti. 

„Am patru copii conceputi in detentie. Cei trei cu Valentina si Gloria, din cea de-a doua casatorie. Nu am fost niciodata la camera nuptiala. Toti sunt facuti in permisie. Mi-a trecut si mie mai usor. Am avut adrenalina, stimulent”, a spus Borcea la GSP.ro.

„Sunt un romantic incurabil, cum ai vrea sa fiu daca am atatia copii cu atatea femei! Imi plac foarte mult copiii! Deocamdata nu imi mai doresc copii, dar daca Valentina isi mai doreste, eu nu am nicio problema (…) Valentina este cea care se ocupa de absolut tot.

Cu ea am probleme pentru ca este o mama ordonata, vrea ca totul sa fie ca la carte, iar eu ii cam rasfat pe copii”, a spus Cristi Borcea, intr-o aparitie tv.

Cine sunt copiii lui Cristi Borcea? 

Fostul actionar de la Dinamo are trei copii cu prima sotie, Mihaela Borcea: Patrick (23 de ani) si gemenii Antonia si Angelo (16 ani). A doua sotie, Alina Vidican, i-a daruit doi copii, pe George Alexandru (8 ani) si Gloria (6 ani). Cristi Borcea a avut o relatie si cu avocata Simona Voiculescu, cu care are o fetita, Carolyn (13 ani). Cu Valentina Pelinel, actuala sotie, are doua gemene, Indira si Rania, precum si un baiat.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre