Cristi Borcea le face teste antidrog copiilor sai de trei ori pe an: "Eu am copii cuminti, dar poate le pune in pahar"

/ / Modificat: 2023-11-18
Cristi Borcea le face teste antidrog copiilor sai de trei ori pe an:

Consumul de droguri a luat amploare in Romania, iar in ultimele luni tot mai multe persoane publice au fost prinse la volan sub influenta substantelor interzise. Cristi Borcea a marturisit recent ca este foarte ingrijorat in ceea ce priveste acest aspect si, pentru a fi sigur ca nu sunt tentati si copiii sai sa incerce aceste substante, le face regulat teste antidrog. 

"Le-am explicat, voi trebuie sa invatati"

Cu toate acestea, omul de afaceri spune ca are mare incredere in copiii sai, pe care i-a educat sa fie independenti si sa nu fie perceputi drept „copiii lui Borcea". 

"Am copii extraordinari care n-am avut probleme cu ei, o am si pe Caroline care e la British si invata foarte bine, are 17 ani, face acum in ianuarie. Fetele sunt la gradinita, chiar langa noi acasa, Coco este la facultate si se ocupa si de afaceri, Patric este si el la facultate si se ocupa si de afaceri.

Am avut sansa sa am copii linistiti, sa pot sa discut cu ei si am avut sansa, multumesc lui Dumnezeu, sa nu am nicio problema cu niciunul. Foarte important. Asa i-am educat, dar sa stii ca si alti copii au fost educati si crescuti, depinde de ce vrea fiecare copil. Le-am explicat, voi trebuie sa invatati. Cu bautura eu n-am fost, n-aveti voie", a afirmat Cristi Borcea, in podcastul Tare de tot.

"Eu nu menajez, v-ati nenorocit!"

In ceea ce priveste consumul de droguri, Cristi Borcea a dezvaluit ca le face de trei ori pe an teste antidrog copiilor. Mai mult, omul de afaceri a dezvaluit ca este foarte vehement in aceasta privinta si, daca vreunul dintre copiii sai s-ar droga, chiar el l-ar da pe mana politiei. 

"Cu drogurile, daca ati venit, eu sunt primul care am fost la puscarie si va da in primire si acolo este singurul loc unde puteti sa va faceti bine. Eu nu menajez, eu de doua trei ori pe an iau din alea de test si le fac eu testele. Eu am copii cuminti, dar poate le pune in pahar. Le-am explicat, nu beti, unde va duceti, deschideti voi sticla. Pentru ca va stie copilul lui Borcea si v-a curatat, v-ati nenorocit. 

Eu imi doresc, pe Coco si pe Patric, ca ei au permis, toate patrulele de Politie sa-i opreasca si sa le faca testul, pentru ca nu vezi ce se intampla peste tot, nu numai in Romania. La noi acum a inceput, dar e peste tot, in toata lumea. Patric era mult mai tupeist de mic, era rebel. Eu cand eram la Dinamo, el nu statea, el statea in galerie, era pericol. Eu daca vindeam vreun jucator, cel care ma certa acasa era Patric si plangea. ‘Ai vandut, ne-ai nenorocit, ne-ai luat, ne-ai facut, nu mai avem echipa’. Le-am spus, construiti-va voi, sa nu mai spuna baiatul lui Borcea, sa spuna Patric Borcea. Ce va trebuie voua expunere, nu aveti nevoie de expunere„, a povestit fostul actionar de la Dinamo in podcastul lui Viorel Grigoroiu.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Teste Droguri copii

Articole recomandate

Citeste si despre