Corina Danila, mesaj emotionant pentru fiica ei. Rianna a implinit 18 ani

/ / Modificat: 2021-12-29
Corina Danila, mesaj emotionant pentru fiica ei. Rianna a implinit 18 ani

Corina Danila nu isi mai incape in piele de fericire. Este mama unei adolescente superbe care tocmai a ajuns la varsta majoratului. Cu aceasta ocazie, vedeta i-a transmis fiicei sale un mesaj emotionant.

Corina Danila este o mama implinita, fericita si foarte mandra de fiica ei. Postarea facuta de actricta pe Instagram a strans pana acum peste 4.000 de like-uri si peste 200 de reactii din partea celor care o urmaresc.

„18 ani fericiti, Rianna mea! Intelepciunea ta numara anii tai. Frumusetea ta este „adanca”, inima ta este suficient de mare pentru a iubi lumea intreaga, simtul umorului tau este imens. Deci, fie ca tu sa cauti mereu binele in tine si in ceilalti! Ramai buna, puternica si amuzanta! Fie ca toate binecuvantarile si bucuriile pe care le meriti sa vina la tine astazi si intotdeauna! Te iubesc pana la Luna si inapoi!”, i-a scris actrita fiicei sale. Mesajul a fost scris in limba engleza.

In dreptul mesajului, Corina Danila a postat o poza in care apare alaturi de fiica ei. Poza este facta chiar in ziua in care Rianna a implinit 18 ani. In poza se poate observa ca Rianna a mostenit frumusetea mamei sale.

Prezentatoarea TV publica extrem de rar poze in care apare alaturi de Rianna, motiv pentru care postarea a atras numeroase reactii din partea fanilor, si a adunat peste 200 de mesaje.

Corina Danila a divortat in 2008

Corina Danila a divortat de Norris Margean, tatal Riannei, cand micuta avea doar 5 ani, in 2008. Micuta Rianna a ramas in grija mamei sale.

Actrita este extrem de discreta cu viata personala. Tocmai din acest motiv a tinut sa-si tina fiica departe de ochii presei, in special dupa divortul de tatal acesteia.

Desi nu a mai jucat de multa vreme intr-un film, vedeta isi tine in permanenta fanii la curent cu cele mai importante evenimente si se mandreste cu cariera pe care o are in televiziune.

FOTO: libertatea.ro, instagram.com

Articole recomandate

Citeste si despre