Copiii Mirelei Vaida, bolnavi toti. Gripa, enterocolita si varicela. Vedeta a umblat numai pe la spitale

/ / Modificat: 2022-04-10
Copiii Mirelei Vaida, bolnavi toti. Gripa, enterocolita si varicela. Vedeta a umblat numai pe la spitale

Mirela Boureanu Vaida trece prin momente dificile dupa ce copiii ei s-au imbolnavit toti, de la mic la mare. Se pare ca unul dintre baietii ei a fost diagnosticat cu gripa A, iar baietelul cel mic are varicela. 

„Să vă spun situația în care ne aflăm. Dacă nu ar fi de râs, ar fi de plâns, așa că să vă zic. Mâine este ziua fiului cel mic și pentru că el nu a avut parte de o petrecere, am pregătit una cu copii de la grădiniță, cu animatori, cu tort, așa ca la carte. Știți ce s-a întâmplat joi seară? Am aflat că Vladimir are grip tip B. Am fost la spital, l-am izolvat, febră mare, piăc tot. Ok! Ieri am aflat că Tudor, sărbătortiul, are varicelă. Am zis asta e, trebuie să facă, e boala copiilor, scapă de ea și gata.”, a pvestit Mirela Vaida pe Instagram-ul personal.

Problemele nu s-au oprit doar la cei doi micuti. Si fiica realizatoarei TV a facut si ea enterocolita. 

„Știți ce am mai aflat azi? Karla are enterocoloită. (…) Încă e bine, ce să facem? Există posibilitatea ca toți să facă enterocolită, gripa B, varicelă, și de toate. Ce pot să zic? Ce poate fi mai rău? Dacă nu murim acum sigur mai trăiesc o sută de ani. Hai să fie bine și să nu fie rău!”, a mai spus prezentatoarea de la Acces Direct pe Instagram.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre