Copiii lui Stefan Banica Jr., protagonisti in seria „Liceenii”? Filmul va fi refacut, dupa 35 de ani

/ / Modificat: 2022-10-27
Copiii lui Stefan Banica Jr., protagonisti in seria „Liceenii”? Filmul va fi refacut, dupa 35 de ani

Vesti bune pentru fanii nostalgici ai filmelor din seria „Liceenii”! La mai bine de 35 de ani de la premiera, filmul va fi refacut. Misterul se invarte in jurul distributiei. Irina Margareta Nistor anunta ca in noua serie vor juca, printre altii, cei doi copii ai lui Stefan Banica Jr, insa artistul s-a grabit sa infirme acest lucru. Cum va fi, pana la urma? Vom vedea!

Filmul „Liceenii” a fost, de departe, unul dintre cele mai populare filme romanesti facute vreodata. Pelicula in regia lui Nicolae Corjos a cucerit generatii intregi si inca este urmarita si in prezent, la mai bine de 35 de ani de cand a aparut. Irina Margareta Nistor, critic de film, a facut recent un anunt care i-a bucurat pe fanii seriei si nu numai. „Liceenii” va fi refacut, iar din distributie ar urma sa faca parte copiii unora dintre actori.

„Dau o veste buna. Se va face o serie noua din Liceenii. Cu baiatul lui Mihai Constantin, cu baiatul si fata lui Stefan Banica si, sper, cu nepotul lui Corjos, care este muzician si care este un baiat foarte frumos. Inca nu stiu sa spun cine va fi regizorul. Nepotul lui Corjos va juca si el in film, sper. Producatoare este Anca Truta, care face filme independente si importante si va fi o referire la Ion Caramitru”, a declarat recent Irina Margareta Nistor. Aceasta a mai spus ca scenariul este scris si ca productia va incepe in toamna aceasta.

Stefan Banica spune ca nu e nimic concret

Radu Stefan Banica si sora lui ar avea ocazia sa petreaca si mai mult timp impreuna, la filmari, daca proiectul se va concretiza pentru amandoi. Stefan Banica a infirmat, pentru moment, ca fiica si fiul sau vor juca in noua ecranizare „Liceenii”:

„M-am amuzat văzând declarațiile doamnei Irina Margareta Nistor, un critic respectat de film de altfel, care dau ca sigură continuarea seriei "Liceenilor" și, mai mult, în distribuție cu doi dintre copiii mei, Radu Ștefan și Violeta. Iar acum toată lumea mă sună sa mă întrebe dacă e adevărat. Era bine dacă mă suna si dânsa. O sa răspund concret. Se vehiculează de ani de zile ideea de a se relua seria "Liceenilor", dar, până în prezent, nu există nimic concret, iar în ceea ce-i privește pe copiii mei, doar Radu Ștefan e actor, Violeta având la această vârstă alte preocupări. Când și dacă se va întâmpla să se realizeze un asemenea proiect și, mai ales, cu copiii mei, credeți-mă că voi fi primul care o să vă anunțe”.

Fiul cel mare al artistului isi iubeste foarte mult sora mai mica, dar si pe fratiorul lui. Radu Stefan se intalneste cu fratii lui de fiecare data cand are ocazia si petrec timp impreuna. Recent, cei trei copii au fost la concertul tatalui lor, chiar in ziua in care acesta a implinit 55 de ani.

Stefan Banica Jr. s-a sarbatorit pe scena, intr-un cunoscut local din Bucuresti. In public au fost toti cei trei copii ai lui: Radu Stefan (20 de ani), Violeta (14 ani) si Alexandru (3 ani), cel mai mic dintre ei fiind insotit de mama lui, Lavinia Parva.

In trecut, Radu Stefan spunea ca are o legatura speciala cu fratii lui si ca este foarte apropiat de acestia. El a vorbit, la un moment dat, despre relatia dintre el si Violeta, fiica lui Stefan Banica Jr. si a Andreei Marin.

„Este una foarte frumoasa (n.r. relatia), sunt foarte uimit cat de repede a trecut timpul si ma bucur ca ne avem unul pe altul, suntem norocosi, avem discutiile noastre, secretele noastre”, spunea tanarul, in urma cu ceva timp.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copii celebritati Stefan banica jr

Articole recomandate

Citeste si despre