Copiii Andreei Esca fac senzatie la „America Express”. Tot ce trebuie sa stii despre Alexia si Aris Eram

/ / Modificat: 2023-10-26
Copiii Andreei Esca fac senzatie la „America Express”. Tot ce trebuie sa stii despre Alexia si Aris Eram

Aris si Alexia Eram, copiii Andreei Esca si ai lui Alexandre Eram, formeaza una dintre cele mai puternice si indragite echipe de la „America Express”. Participarea lor la reality show-ul produs si difuzat de Antena 1 este o adevarata surpriza, in conditiile in care mama lor este una dintre cele mai cunoscute si iubite vedete ale postului concurent, PRO TV.

„Am acceptat invitatia de a pleca in America Express pentru ca ne place foarte mult acest format tv in care iti sunt testate limitele intr-un fel special. Pe de alta parte, cred ca nici in momentul de fata nu stim exact in ce ne-am bagat, dar suntem siguri, si eu si fratele meu, ca poate fi una dintre cele mai interesante experiente ale vietii. Si daca nu la 20 de ani, cand?!

Ne dorim sa ne bucuram de fiecare moment, sa-l traim la maximum, sa invatam cat mai multe, sa descoperim locuri, oameni si obiceiuri si sa ramanem cu amintiri frumoase. Chiar si faptul ca voi fi cu fratele meu, 24 de ore din 24, este ceva nou. Cine petrece non stop atata timp cu un frate la varsta asta? Cred ca va fi o baza solida pentru viitorii”, a explicat Alexia Eram, potrivit Playtech.

Cine este Alexia Eram

Alexia Eram are 23 de ani si este unul dintre cei mai de succes influenceri de la noi. Desi provine dintr-o faimilie instarita, tanara isi castiga singura existenta in mediul online, fiind urmarita de mii de internauti pe retelele de socializare.

aris si alexia eram

„Sunt pe picioarele mele, ca sa inteleaga toata lumea si sa nu se mai faca speculatii. Intotdeauna am avut sprijinul parintilor, nici nu se pune problema. Cred ca daca nu as fi facut ce am facut si nu eram o persoana interesanta sau nu as fi facut lucruri inteligente si interesante, oamenii nu m-ar mai fi urmarit. Parintii mei m-au educat foarte bine, ei au vrut sa inteleg valoarea banilor si ca trebuie sa muncesc pentru ceea ce ai”, a declarat Alexia Eram in cadrul unui podcast.

Alexia a studiat peste hotare, la University of Creative Arts din Londra, unde a obtinut o diploma de licenta cu Specializarea Marketing, Publicitate si Relatii publice in domeniul modei. Fiica Andreei Esca este implinita si pe plan personal. Ea formeaza un cuplu de mai bine de 7 ani cu artistul Mario Fresh.

Cine este Aris Melkior Eram

Daca Alexia Eram este obisnuita cu lumina reflectoarelor, castigandu-si celebritatea in mediul online, pentru Aris camerele de filmat sunt o noutate. Tanarul de 20 de ani a terminat studiile la Liceul Francez din Bucuresti, iar in prezent studiaza business la o prestigioasa universitate din Barcelona, Spania.

aris si alexia eram

Aris a fost de acord sa participe la "America Express" alaturi de sora lui mai mare fiindca a vrut sa isi testeze limitele si sa bifeze o experienta unica, spune el.

„Am hotarat sa plec intr-o aventura care sa ma puna la incercare din multe puncte de vedere, si America Express suna a «experienta ce trebuie traita». Sunt curios de ce sunt in stare. Imi plac provocarile si abia astept sa fac echipa cu Alexia, pentru ca suntem complet diferiti, dar cu aceeasi dorinta de a descoperi lumea! S-ar putea sa ne iasa bine. In orice caz, o sa facem tot ce ne sta in putinta!”, a dezvaluit Aris Eram.

  • Surse: playtech.ro, viva.ro, libertatea.ro
  • Foto: Instagram, Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copii vedete

Articole recomandate

Citeste si despre