Copiii Ancai Serea nu au limite cand vine vorba de bani: "Nu le-am limitat bugetul"

/ / Modificat: 2020-03-20
Copiii Ancai Serea nu au limite cand vine vorba de bani:

Anca Serea este considerata mamica eroina din showbizul romanesc. Are sase copii si si-a indeplint visul de a avea o familie numeroasa. Dar intr-o familie asa mare, sunt si cheltuieli pe masura.

Fosta prezentatoare a povestit intr-un interviu pentru revista VIVA! cum se decurca cu bugetul familiei. 

"Cheltuielile sunt mari, este adevarat, dar nu facem nimic exagerat. Totul este pentru sanatatea, educatia si confortul lor. Incercam sa ne stabilim vacantele din timp, sa chibzuim mai bine atunci cand vrem sa ne cumparam ceva din impuls, muncim foarte mult pentru ce avem, dar cred ca totuși suntem norocosi ca ne avem unul pe celalalt si alaturi de noi sunt oameni buni, care ne ajuta in diverse situtii," a spus Anca Serea.

"Nu le-am limitat bugetul"

Anca Serea are doi copii, un baiat, David, si o fata, Sarah, din relatia cu omul de afaceri Filip Poplingher, care s-a stins din viata la varsta de 37 de ani din cauza unei boli necrutatoare. Fiind si mai mari, cei doi au si nevoi mai mari si cheltuiesc mai multi bani.

"David este un copil foarte cumpatat pentru varsta lui, la fel si Sarah. David va implini 18 ani, iar dorintele lui sunt unele modeste, legate de viitorul sau academic, si nu de haine, gadgeturi sau alte lucruri superficiale. Se imbraca in alb si negru, nu cheltuie pe extravagante, asta si pentru ca nu le-am limitat cumva bugetul, ci i-am lasat sa-mi ceara cat au crezut de cuviinta. Ambii au acces la cardul meu, mereu ma suna si ma intreaba daca e OK sa faca lucrul respectiv, si eu sunt incurajata de modestia si de cumpatarea lor!," a mai povestit fosta prezentatoare.

Anca Serea mai are 4 copii cu Adi Sana, doi baieti si doua fete. Cei doi s-au casatorit in anul 2015. 

Sursa: viva.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Anca serea 6 copii Buget

Articole recomandate

Citeste si despre