Clipe grele pentru Cabral si Andreea Ibacka. Au ajuns de urgenta la spital cu micutul Tiago

/ / Modificat: 2023-06-19
Clipe grele pentru Cabral si Andreea Ibacka. Au ajuns de urgenta la spital cu micutul Tiago

Cabral si Andreea Ibacka au trecut prin clipe de panica. Cei doi au ajuns de urgenta la spital cu baietelul lor Tiago in urma cu cateva zile. Foarte speriati de starea micutului, au mers la urgente imediat. 

Se pare ca Tiago a facut febra mare si se simtea foarte rau. Cabral a povestit pe pagina sa de socializare despre clipele grele prin care a trecut. Acum, micutul Tiago se simte bine, dupa ce a primit tratament. 

„Se intampla des sa povestim atunci cand e de bine, zambim tot timpul, punem poze cand mai plecam pe ici pe colo. Uite, astia suntem noi, ajunsi de urgenta la spital, acum cateva nopti. Cu febra, cu Tiago suparat, obositi si ingrijorati. Acum T. e bine. Atunci… Andreea si cu mine, ca orice parinti, lesinati de grija”, a fost mesajul lui Cabral.

Cabral a luat o pauza de la televiziune pentru a petrece timp cu familia 

In urma cu cateva luni, Cabral a anuntat ca vrea sa ia o pauza de la televiziune pentru a petrece mai mult timp cu familia. 

„Trebuie sa iau o pauza, pentru ca simt nevoia, ca sunt om. Nu ma consum, dar ma uzez. Si simt ca a venit momentul sa stau, acasa, cu mine. Sa invat sa fac clatite si nu glumesc. Si nu am mai spus altcuiva asta. Sa stau, acasa, sa fac clatite, sa iau eu copiii de la gradinita sau de la liceu, dupa caz. Simt nevoia de o perioada de pauza, nu stiu, un an. Eu chiar am nevoie de o pauza, adica nu vreau sa ajung sa vin cu mai putina placere la munca. Fac o gramada de lucruri si e momentul sa respir”, a marturisit Cabral Ibacka, pentru Click.

  • Surse: facebook.com, click.ro, avantaje.ro, bzi.ro
  • Foto: Instagram, Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cabral Cabral copii

Articole recomandate

Citeste si despre