Cleopatra, fiica lui Pavel Stratan, regreta participarea la America Express? Cum s-a schimbat relatia ei cu Edward Sanda

/ / Modificat: 2023-11-01
Cleopatra, fiica lui Pavel Stratan, regreta participarea la America Express? Cum s-a schimbat relatia ei cu Edward Sanda

Pe Cleopatra Stratan o stie toata Romania de cand avea cativa anisori si ii canta de zor lui Ghita. Fiica lui Pavel Stratan e azi o femeie superba, casatorita cu Edward Sanda si in plina ascensiune a carierei. Recent, tanara si sotul ei au participat la America Express, show in care toti romanii ii pot vedea altfel decat ii stiau. Provocarile de pe Drumul Soarelui s-au dovedit uneori mai mult decat pot duce cei doi si le-au schimbat iremediabil relatia.

"A fost experienta vietii noastre, care ne-a luat prin surprindere din mai multe puncte de vedere", au spus cei doi, intr-un interviu pentru Revista VIVA!

Desi au infruntat provocari greu de dus uneori, Cleopatra si Eward spun ca s-au intors din America Express si mai uniti decat erau:

"In competitie am fost exact asa cum suntem noi in viata de zi cu zi: iubibili, rabdatori unul cu altul si intelegatori. Am trecut prin momente grele in America si am incercat sa ne echilibram, chiar daca ne mai enervam pe situatii. Ne-am descoperit mai multa putere unul in celalalt decat am crezut ca avem. Cel mai important este ca am plecat acolo de mana si ne-am intors la fel, de mana, chiar mai uniti".

La cateva luni de la terminarea competitiei care abia acum se difuzeaza pe Antena 1, Cleopatra Stratan si Edward Sanda spun ca nu ar repeta experienta:

"A fost foarte greu! Am tras foame, frig, dureri, mancarimi si muuulti nervi. Sincer, deocamdata nu ne-am intoarce pentru nimic. Ne-am dat seama ca preferam confortul si ca nu suntem atat de aventurieri".

Totusi, cei doi s-au intors si cu amintiri placute legate de oamenii pe care i-au cunoscut in aventura lor si i-au gazduit si de peisajele unice pe care le-au putut vedea.

Cum s-au rasfatat dupa intoarcerea din America Express

Pana la aflarea castigatorilor America Express mai avem de asteptat. Cleopatra si Edward urmaresc cu sufletul la gura experienta prin care au trecut, insa au gasit timp si pentru ei, de aceasta data pentru rasfat.

Recent, cei doi soti au mers impreuna intr-o vacanta in Italia, chiar in preajma zilei de nastere a Cleopatrei.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre